Spread the love


H Frenchy Morgan είναι η πιο φανατική, σέξι milf που τολμάει για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της υποψήφιο να τα πέταξε όλα ώστε οι φωτογραφίες της να κυκλοφορήσουν σε όλο τον πλανήτη για το περίεργο του πράγματος. Για γέλια ή για κλάματα;

Για ακόμα μια φορά η Frenchy Morgan τα δίνει όλα για καλό σκοπό, όπως να υποστηρίξει έναν πολιτικό υποψήφιο από τους δυο που διεκδικούν την προεδρία των ΗΠΑ.

Είναι πολλοί αυτοί που την θυμούνται νεότερη, όταν η μπογιά της μέτραγε ακόμα, αλλά όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν το στήθος της ακόμα αντιστέκεται σθεναρά στην βαρύτητα.

Τώρα, δεν ξέρουμε πως αντέδρασε ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων Donald Trump, όταν είδε (αν είδε) την Frenchy Morgan να έχει αυτοκόλλητα με το πρόσωπο του πάνω στα οπίσθιά της.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Λος Άντζελες υπάρχει μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων που υποστηρίζει τον Donald Trump, όπως οι γυναίκες που εργάζονται στην ψυχαγωγία των ενηλίκων, και που ξεπερνάνε το ένα εκατομμύριο αν υπολογίσουμε και τις ερασιτέχνες ψυχαγωγούς.

Έτσι, η Frenchy Morgan έθεσε τον εαυτό της στον αγώνα της διεκδίκησης της Αμερικανικής προεδρίας στο πλευρό του Donald Trump, ως η πρώτη γυναίκα «επαγγελματίας» που πήρε θέση υπέρ Trump, και έγινε η πρώτη υποστηρικτής στην πόλη.

Για όσους δεν την γνωρίζουν ας ρίξουν μια ματιά εδώ: wikipedia.org

Τέλος, η 41χρονη Frenchy Morgan είναι μια πολύ σέξι Γαλλίδα που γεννήθηκε στο Παρίσι στις 22 Σεπτεμβρίου 1975, αλλά κάνει καριέρα στις ΗΠΑ. Έχει παίξει σε πολλές ερωτικές ταινίες, και η φήμη της εκτινάχθηκε όταν έχει πάρει μέρος στο Αμερικανικό 14o Big brother, και τα πίρε όλα στην τηλεόραση του Playboy.

Τώρα για το εάν έχει πειράξει τα πάντα επάνω της δεν θα το συζητήσουμε, η κοπέλα είναι ότι βλέπεις ..

Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες για την καριέρα της αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan

Frenchy Morgan



Spread the love