Spread the love


H Άρτεμις είναι το νέο απόκτημα το μετρ των ερωτικών ταινιών Δημήτρη Σειρηνάκη, που ξέρει να διαλέγει πρωταγωνίστριες για να κάνουν την Sirina την μεγαλύτερη βαλκανική εταιρεία παραγωγής. Η Άρτεμις είναι ένα κορμί 2 μέτρα με απίστευτα προσόντα.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως για να σας βάλουμε στο πνεύμα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμη μια ερωτική ταινία ζητά ζευγάρια μάτια να την δούνε.

Μια από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές της Sirina έρχεται να σας ξεσηκώσει και να σας δελεάσει να ζήσετε και εσείς σκανδαλιστικές στιγμές με τα ζευγάρια της διπλανής πόρτας που πρωταγωνιστούν στο φακό του δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η Άρτεμις και ο σύζυγός της είναι ένα ζευγάρι που θέλουν να σπάσουν τη σεξουαλική τους ρουτίνα και παρασύρουν ένα άλλο ζευγάρι σε swinger απολαύσεις με τις εναλλαγές των συντρόφων τους.

Η απαγορευμένη απόλαυση απογειώνει την ερωτική διάθεση με αποτέλεσμα να συνεχίσουν το “ψάρεμα” πρόθυμων “συμπρωταγωνιστών” που θέλουν να συμμετέχουν στα σεξουαλικά παιχνίδια τους καταλήγουν στην παραλία του Σουνίου σε ένα ερωτικό “τρίγωνο” ηδονής που τους απογειώνει, για να συνεχίσουν αδίστακτα με ένα απίστευτο όργιο στο οποίο παρασύρουν τραγουδιστή γνωστής οικογένειας σε κοινή θέα μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών!

Δείτε το απίστευτο twitter της Sirina: twitter

Απολαυστε τη στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Άρτεμις Άρτεμις Άρτεμις Άρτεμις

Τέλος, δείτε και ορισμένες από τις κυριότερες φωτογραφίες της ταινίας, όπως και την κεντρική αφίσα.

artemis-5 ΆρτεμιςΆρτεμις Άρτεμις Άρτεμις

Άρτεμιςartemis-10

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Άρτεμις είχε κάνει εντύπωση όταν για πρώτη φορά ήταν πρωταγωνίστρια σε ερασιτεχνικό βίντεο που έκοβε την ανάσα.

Ο λόγος για το 61ο Ελληνικό ερασιτεχνικό με τον πρωτότυπο τίτλο : «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα: Άρτεμις, η αδίστακτη γειτόνισσα» που κυκλοφόρησε ακόμα και στα περίπτερα μαζί με την εφημερίδα Sirina News !!

Άρτεμις

Αυτό που παντα εντυπωσιαζει είναι οι πρωτοτυποι τίτλοι της Sirινα, όπως από την ταινία: «Η επανάσταση του λαού πάνω στην γυναίκα του Υπουργού»!



Spread the love