Spread the love


Το 25χρονο μοντέλο Emily Ratajkowski τα πέταξε όλα και προκαλεί ταραχή με την εμφάνισή της, με τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, μας άφησε άφωνους .. Η γυναίκα τολμάει και κυκλοφορεί στο δρόμο για να αναστατώνει τους άντρες.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (αγγλικά: Emily O’Hara Ratajkowski) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες.

Μετά από αυτή την εμφάνιση, θεωρείτε ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τρία μουσικά βίντεο.

Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία Gone Girl (Το κορίτσι που εξαφανίστηκε) με τον Ben Afleck ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Entourage και We Are Your Friends με τον Zack Efron.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram.com

Απολαυστε τις φωτογραφίες της και το βίντεο που ακολουθούν:

Φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, η Emily Ratajkowski λανσάρει τη νέα σειρά κοσμημάτων γνωστού οίκου μόδας και κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό.

Στη νέα φωτογράφιση που πραγματοποίησε, το supermodel φρόντισε εκτός από το γυναικείο κοινό, που ενδιαφέρεται για τα αξεσουάρ, να ικανοποιήσει και τους άνδρες θαυμαστές της, οι οποίοι, είτε διαφημίζει κοσμήματα είτε ελαστικά και ζάντες αλουμινίου, τα χάνουν στη θέα του καλλίγραμμου κορμιού της.

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski emily-ratajkowski-4 emily-ratajkowski-5

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι τρέλανε όλους του παριστάμενους στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης την Παρασκευή 9/9/2016 φορώντας ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα που άφηνε τα μάτια μας να πέσουν πάνω στο τέλειο μπούστο της.

Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk Emily Ratajkowsk

Δείτε ακόμα:

Η Emily Ratajkowski διαφημίζει Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Emily Ratajkowski: Η πιο απολαυστική της φωτογράφηση στο Bazaar (ΦΩΤΟ)



Spread the love