Spread the love


H Marion Cotillard ξέσπασε αφού στον παγκόσμιο τύπο κυκλοφόρησε η φήμη μέσα από πρωτοσέλιδα περιοδικών ότι είναι έγκυος, και ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου που αποτέλεσε την τελική σταγόνα για το διαζύγιο της Angelina Jolie με το επί 12 χρόνια σύζυγό της Brad Pitt.

H Marion Cotillard βλέποντας τα δημοσιεύματα που τη θέλουν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο των Jolie-Pitt και η αιτία του διαζυγίου τους ξέσπασε.

Η ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό σε ανάρτηση που έφτασε τα 44,9 χιλιάδες likes στο instagram:

«Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια.

Καταρχήν πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος.

Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχείς που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Κλείνοντας έγραψε: «Τέλος εύχομαι η Angelina και ο Brad, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν».

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Αυτό που την έκανε έξω φρενών ήταν το πρωτοσέλιδο περιοδικού που την ήθελε έγκυο από τον Brad Pitt, σχεδόν λίγες ώρες μετά την είδηση βόμβα του διαζυγίου Jolie-Pitt και τάραξε όλη την διεθνή show biz, αφού το ζευγαρι είναι από τα πλέον επώνυμα του πλανήτη και με φιλανθρωπικό -κοινωνικό έργο.

Marion Cotillard

Η Marion Cotillard που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε παράνομη σχέση με τον Brad Pitt εδώ και δύο χρόνια είναι έγκυος..!

marion cotillard

Το περιοδικό Closer έχει φωτογραφία της ηθοποιού στο εξώφυλλο του που φαίνεται με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα.

marion cotillard



Spread the love