Spread the love


Για ακόμα μια φορά η δική μας Ρία Αντωνίου εντυπωσίασε τους Ιταλούς αλλά και τον παγκόσμιο με την εκπληκτική της εμφάνιση στο 73 Κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας με ένα εκπληκτικό see through φόρεμα. Αυτό θα πει Ελληνική ομορφιά!!

Το 28χρονο μοντέλο πάντα ξέρει πως να τραβάει πάνω της τα φλας των φωτογράφων, αφού γνωρίζει πολύ καλά τι να φορέσει για να εισπράξει κολακευτικά σχόλια.

Το γνωστό μοντέλο που εδώ και λίγα χρόνια έχει ανοίξει τις φτερούγες της και έχει πετάξει μακριά από την χώρα μας, για να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στην γειτονική Ιταλία όπου εισπράττει αγάπη αλλά και την καταξίωση από το Ιταλικό κοινό.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι φωτογραφίες της κάνουν τον γύρο του κόσμου, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά μας εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της και το υπέροχο διάφανο φόρεμα που επέλεξε. Εντυπωσίασε με τα αψεγάδιαστα οπίσθια της μέσα από το μικροσκοπικό της εσώρουχο.

Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί και στις παλαιότερες φωτογραφίσεις της, κι ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι έχει ποζάρει για το για το περιοδικό Playboy το Esquire, και το Nitro πολλές φορές. Επίσης, έχει γράψει πολλά bonus στις ελληνικές πασαρέλες με τις εμφανίσεις της ως μοντέλο, αλλά και με την παρουσία της στα καλλιστεία.

Αυτή τη φορά έκλεψε την παράσταση στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας περπατώντας πάνω στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί στην πρεμιέρα του «The Bad Batch».

Το 28χρονο μοντέλο πόζαρε χωρίς δισταγμό γυρνώντας της πλάτη στην κάμερα, κι έδειξε χωρίς δισταγμό στους φωτογράφους τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια και τα καλλίγραμμα πόδια μέσα από την see through τουαλέτας, κάνοντας τα φλας να αστράφτουν και να εστιάζουν στο μικροσκοπικό εσώρουχό της αλλά και την ετικέτα του φορέματος στο πίσω μέρος του φορέματος.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, η Ρία Αντωνίου έχει γεννηθεί στις 14 Ιουλίου 1988 και είναι ένα κορίτσι που πέρασε από όλα τα γνωστά Ελληνικά καλλιστεία, αφού εξελέγη 2η επιλαχούσα Σταρ Ελλάς το 2008.. προηγουμένως είχε κερδίσει το Μις Πελοπόννησος το 2007.

Ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2008 που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2008, στο Angeles City (Pampanga, Φιλιππίνες).

Δείτε τη στο twitter στο facebook  και στο instagram

Απολαυστε τις πανέμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου

Δείτε ακόμα:

Ρία Αντωνίου: H Ελληνίδα, που τρελαίνει τους Ιταλούς, με διαφορά στήθους (ΦΩΤΟ)



Spread the love