Spread the love


Η πανέμορφη και εντυπωσιακή Ελληνίδα performer Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε μόνο τα τα εσώρουχα, αφού είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας της γνωστής εταιρείας εταιρίας MED για τη νέα συλλογή εσωρούχων. Απολαύστε τη

Η Κατερίνα Στικούδη είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας φωτογράφησης της εταιρίας MED για τη νέα συλλογή εσωρούχων, και το εντυπωσιακό κορμί της Κατερίνα έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη έχει τέλειο κορμί όλοι και το γνωρίζουμε. Διαθέτει καλλίγραμμα πόδια και τέλεια γυμνασμένη κοιλιά, και απίστευτα γυμνασμένους γλουτούς και της αρέσει να την θαυμάζουν γι αυτό.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια αναστάτωσε τα πλήθη με τα sexy εσώρουχά της, αφού μας έβαλε τα γυαλιά, ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, αλλά και της εταιρείας εταιρίας MED με τις πιο sexy φωτογραφίες της από εκείνη την ημέρα.

Σε πρώτο πλάνο φυσικά τα τέλεια κορμί της και το πανέμορφο και διαπεραστικό βλέμμα της της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη και είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια.

Σταθμός στην καριέρα της ήταν το 2005, όταν σε ηλικία 20 ετών συμμετείχε στα καλλιστεία των ΑΝΤ1 και στέφθηκε Miss Ελλάς της χρονιάς, ενώ Σταρ Ελλάς αναδείχθηκε η Ευαγγελία Αραβανή, με την οποία διατηρούν μέχρι και σήμερα φιλικές σχέσεις.

Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Λάρισας, στο τμήμα των Ιατρικών Εργαστηρίων, και στο βιογραφικό της αναφέρει ότι υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στον ΠΑΟΚ, που το το 2001 είχε έρθει πέμπτη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Λίγο αργότερα, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος, ενώ παράλληλα έκανε πολλές φωτογραφίσεις, κυρίως για περιοδικά. Το 2006, σε ηλικία μόλις 21 ετών, επιλέχθηκε για να συμμετάσχει ως παρουσιάστρια στο κομμάτι της μόδας, στην εκπομπή Πρωινός καφές. Επιπλέον, κάνει και μια guest εμφάνιση ως ηθοποιός στη σειρά «Τα κορίτσια του μπαμπά».

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη

Βέβαια, η 31χρονη Κατερίνα μας έχει συνηθίσει σε σέξι πόζες, και αυτό είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος, αφού έχει καταφέρει μόνο με 2,558 δημοσιευμένες φωτογραφίες της στο instagram να καταφέρει να την ακολουθούν περισσότεροι από 200 χιλιάδες φίλοι της.

Κατερίνα Στικούδη

 

 

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη



Spread the love