Spread the love


Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Kim Kardashian πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις, επιλέγοντας να φορέσει πάνω της ότι πιο σέξι υπάρχει για τα τονώσει ακόμη περισσότερο το πλούσιο μπούστο της και τα υπερμεγέθη οπίσθιά της. Δείτε τις τρεις τελευταίες εξόδους της που συζητήθηκαν.

Έτσι, η Kim Kardashian πηγαίνει στο Μαϊάμι φορώντας See Through κορμάκι όπου δεν άφησε τίποτα στην φαντασία μας το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016.

Η 35χρονη Kim Kardashian φαίνεται τέλεια σε ένα curvy lingerie φόρεμα στο Μαϊάμι, την ίδια ημέρα, το Σάββατο 17/09/2016 και ανέβασε τις φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, και έλαβε απλόχερα τα like των φίλων της που την ακολουθούν.

Άλλη μία καυτή εμφάνιση στους δρόμους έκανε η Kim Kardashian. Η 35χρονη τηλεπερσόνα φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό απέκτησε νέα μανία, αυτή του να δείχνει το στήθος της.

Αυτή τη φορά η σταρ απαθανατίστηκε στο Μαϊάμι όπου βρίσκεται με αφορμή την περιοδεία του συζύγου της Kanye West, φορώντας ένα μπεζ διάφανο κορμάκι μέσα από το οποίο διαγραφόταν το στήθος της.

Δείτε και την σελίδα της: kimkardashianwest.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian

Χωρίς να φορά στηθόδεσμο η Kim έδειχνε να αισθάνεται πολύ άνετα με την προκλητική της εμφάνιση.

Kim Kardashian Kim Kardashian

Σε αυτό το «μικρό» φωτο-αφιέρωμα κορυφαία στιγμή της θεωρείται η εμφάνισή της που πραγματοποίησε την Παρασκευή 16/09/2016, και οι παπαράτσι ήταν εκεί.

Οι σέξι φωτογραφίες της Kim Kardashian έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου αφού η πληθωρική 35χρονη είναι μια απόλυτη Αμερικανίδα με έντονη τηλεοπτική προσωπικότητα και με εκατομμύρια φίλους να την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Kim Kardashian συχνά παίρνει τον ρόλο του μοντέλου και δειγματίζει πάνω στο κορμί της τις πιο in τάσεις της μόδας, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σ αυτό..

Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian

Θα κλείσουμε αυτό το αφιέρωμα με τις δυο τελευταίες φωτογραφίες selfie που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat , την Πέμπτη 15/092016 για την «δύσκολη» ζωή που κάνει στο Μαϊάμι!Kim Kardashian Kim Kardashian

Δείτε ακόμα:

Η Kim Kardashian με απίστευτο see through

Η Kim Kardashian μας έδειξε τα οπίσθιά της ακόμα μια φορά στο instagram

 



Spread the love