Spread the love


Μετά την Σαντορίνη η 46χρονη Αμερικανίδα ντίβα της ποπ Mariah Carey, πάτησε και Μύκονο, αφού μετά την απίστευτη θέα της καλντέρας σειρά είχε το νησί των ανέμων, με τα απίστευτα ξενύχτια και τις πολλές διασημότητες που θέλουν να το ζήσουν έστω και για λίγο.

Μετά την Μύκονο, Σαντορίνη. Γοητευμένη από τις ομορφιές του νησιού των Ανέμων, η Mariah Carey αναχώρησε με την πολυτελή θαλαμηγό Arctic, η οποία ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, μαζί με τον Αυστραλό πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της και ιδιοκτήτη καζίνων, James Packer.

Δείτε το κανάλι της στο youtube

Στην Σαντορίνη, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φορώντας μαύρο φόρεμα περπάτησε παρέα με τον αγαπημένο της και τους άνδρες της προσωπικής της ασφαλείας στα γραφικά σοκάκια των Φηρών κι έπειτα κάθισαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο με θέα το ηφαίστειο.

Στη Μύκονο βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές η Mariah Carey, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τζέιμς Πάκερ, μαγνητίζοντας τα φλας των φωτογράφων.

Το ζευγάρι, που αναμένεται να προχωρήσει σε γάμο σύντομα, επισκέφθηκε το νησί μαζί με τα δύο παιδιά της Mariah από τον προηγούμενο γάμο της με τον Νικ Κάνον.

Δείτε την σελίδα της: mariahcarey.com

Η 46χρονη σταρ, φορώντας ένα λευκό, αέρινο καφτάνι, δεν θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη.

Δείτε τη στο twitter  το facebook και στο instagram

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey

Η παρουσία της ωστόσο στη Μύκονο ήταν εξαρχής επιβλητική, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ξεκίνησε την περιπέτειά της στην Ψαρού, “Νammos”, κάνοντας λογαριασμό 10.000 ευρώ, με την παραγγελία δύο Crystal Magnum.

Το ζευγάρι έφτασε με ιδιωτικό λίαρ τζετ το βράδυ της Τρίτης στο νησί και με τη συνοδεία 25 ατόμων, μεταφέρθηκαν σε πολυτελές γιοτ που νοίκιασαν, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στον κόλπο της φημισμένης παραλίας. Χθες, μετά τη βόλτα τους παρήγγειλαν τις ακριβές σαμπάνιες, γεμάτοι χαμόγελα και διάθεση άκρως καλοκαιρινή.

Η Mariah ανέβασε κι αρκετές φωτογραφίες στα social media και χωρίς να έχουν διάθεση να κρυφτούν και να προκαλέσουν πρόβλημα σε λουόμενους και θαμώνες του μαγαζιού, έκατσαν και απόλαυσαν τα εδέσματα και το ποτό τους.Mariah Carey



Spread the love