Spread the love


H Michelle Lewin είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της Βενεζουέλας. Όχι δεν είναι ο Τσάβες η ο πρόεδρος Νικολά Μαδούρο οι πιο γνωστοί στο Αμερικάνικο κοινό της Λατινικής Αμερικής. Η Michelle Lewin είναι η κοπέλα για να φτιάξεις διάθεση.

Η Michelle Lewin είναι μια πολύ διάσημη 30χρονη, που με ύψος 1,62 μέτρα και βάρος 54 κιλά κατόρθωσε να γίνει γνωστή σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε τη σε μια σειρά τελευταίων της φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, αφού φορώντας το σέξι ολόσωμο μαγιό της κατόρθωσε να αναδείξει τα υπέροχα οπίσθια της, και το τέλειο μπούστο της στην παραλία.

Michelle Lewin

EMichelle Lewin

Michelle Lewin

Michelle Lewin

Michelle Lewin

Michelle Lewin

Michelle Lewin

Michelle Lewin

Michelle Lewin

Αλλά αυτό το κορίτσι δεν ήταν έτσι από την αρχή. Μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα βλέπουμε ότι το 2009 ζύγιζε 67 κιλά, με ύψος 1,64 cm και ομολογεί ότι η εβδομαδιαία διατροφή του αποτελείται από 2 ή 3 πίτσες, ζυμαρικά, ριζότο και πολλά παγωτά.

Michelle Lewin

Σήμερα, το σώμα της μετά από εντατική γυμναστική και της υγιεινή διατροφή , ζυγίζει 54kg και φαίνεται όμορφη και ελκυστική.

Michelle Lewin

Το μοντέλο Michelle Lewein από την Βενεζουέλα ζει πλέον στο Μαϊάμι, και προτρέπει όλες τις γυναίκες να αλλάξουν το κορμί τους. «Αφού μπόρεσα να αλλάξω το σώμα μου εγώ, τότε όλες σας μπορείτε να το κάνετε» λέει, και συμπληρώνει ότι ένας σημαντικός παράγοντας για να επιτύχετε τον στόχο σας είναι τα social media, για να μπορέσουν οι φίλοι που σας ακολουθούν να βλέπουν μέρα με την μέρα την διαφορά πάνω σας.

Michelle Lewin

Μοιράστηκε το εκπληκτικό αποτέλεσμα της αλλαγής «Πριν και μετά»..

Michelle Lewin

Τώρα, όσο αφορά το δικό της αποτέλεσμα αναμφίβολα, εκτός από το κίνητρα των social media έχει και την υποστήριξη του συζύγου της και προσωπικό της γυμναστή, Jimmy Lewin.

Michelle Lewin

Για να καταλάβεις την δυναμική της Michelle Lewin που είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες Fitness Model, που έχει σαρώσει τα Social Media, και όταν ανεβάζει βίντεο στο YouTube τότε τα νούμερα απογειώνονται.

Michelle Lewin

Στο Instagram την ακολουθούν πάνω από 8,6 εκατομμύρια φίλοι της, και στο YouTube έχει πάνω από 200 χιλιάδες συνδρομητές στο κανάλι της και στο Twitter την ακολουθούν 386 χιλιάδες άτομα.

Δείτε την σελίδα της: michellelewin και το κανάλι της στο youtube

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Michelle Lewin



Spread the love