Spread the love


Για ακόμα μια φορά διάσημη 51χρονη Ιταλίδα ηθοποιός Monica Bellucci αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό όταν φωτογραφήθηκε στην πισίνα από τον γνωστό φωτογράφο Fred Meylan για το περιοδικό Paris Match.

Κάθε φορά που βλέπουμε νέες φωτογραφίες της Monica Bellucci διαπιστώνουμε ότι ορισμένες γυναίκες όσο περνούν τα χρόνια ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η αγαπημένη Ιταλίδα ηθοποιός, που παρά του ότι έχει μπει στην 5η δεκαετία της ζωής της διατηρεί όλο το μεγαλείο της μεσογειακής ομορφιά που έκαναν την φήμη της να εξαπλωθεί στα πέρατα του κόσμου.

Οι σέξι φωτογραφίες της Monica Bellucci στην πισίνα από τον φωτογράφο Fred Meylan για το τεύχος του περιοδικού Paris Match που θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, δημιουργώντας την πιο καλή προδιαφήμιση της κυκλοφορίας.

Η Monica Bellucci έχει γεννηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 1964, και ακόμα παραμένει μια γυναίκα με τέλειες καμπύλες και πολύ εκφραστικό πρόσωπο που δύσκολα φεύγει από την φαντασία των αντρών.

Το 1990 συμμετέχει στην τηλε-ταινία «Vita coi figli» στην οποία γύρισε τις πρώτες γυμνές σκηνές της. Δέκα χρόνια αργότερα έγινε διάσημη παγκοσμίως παίζοντας την «Malena».

Τώρα στα 51 χρόνια της είναι μόνη από άποψη, όπως δήλωσε το καλοκαίρι του 2013, μετά τις διακοπές της στην Πάρο, χωρίς τον Βενσάν Κασέλ, με τον οποίο είχε μόλις χωρίσει.

«Είμαι μόνη μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία που είχα αποσύρει.

Αποφάσισα να σηκωθώ όρθια και να ρισκάρω. Έτσι νιώθω ότι πρέπει να γίνει. Δε φοβάμαι», είχε πει.

Για περισσότερα δείτε στην wikipedia.org     

Δείτε την στο instagram και στο facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

monica bellucci

Τέλος, σας παρουσιάζουμε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της που ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε:

monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci monica bellucci

Δείτε ακόμα:

Monica Bellucci: Όλες οι «καυτές» πόζες της Ιταλίδας από την αρχή της καριέρας της (70 ΦΩΤΟ)



Spread the love