Spread the love


Η τραγουδίστρια Πάολα έβαλε τα κλάματα μπροστά στην κάμερα της εκπομπής που ήταν φιλοξενούμενη. Άρχισαν να την ρωτούν για πράγματα που την «στεναχωρούσαν» κι έτσι ευσυγκίνητη όπως είναι η ταλαντούχα τραγουδίστρια ξέσπασε σε λυγμούς, κάνοντας όλους όσους την είδαν να δακρύσουν κι αυτοί.

Η τραγουδίστρια Πάολα φανερά συγκινημένη μίλησε στην εκπομπή «La Biri Biri«. Μετά τον χαμό του πατέρα της αλλά και του φίλου της, Παντελή Παντελίδη απείχε για ένα χρονικό διάστημα από τις πίστες.

«Μετά από επτάμιση μήνες θα γίνω κι εγώ καλά….Ό,τι και να πω είναι λίγο, σας ευχαριστώ πολύ, πολύ… Είναι επανεκκίνηση.. Δεν έχω facebook, αλλά οι δικοί μου μου μετέφεραν τα μηνύματα αγάπης. Πέρασα δύσκολα».

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια άλλαξε εμφάνιση για τη νέα χειμερινή περίοδο, δισκογραφική εταιρία και προσπαθεί να κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον της και χωρίς άλλες ατυχίες και χαμό δικών της ανθρώπων.

Η Πάολα τα έδωσε όλα μπροστά σε χιλιάδες άτομα και μέσα από την προσωπική της επίσημη σελίδα στο facebook μπορείτε να δείτε πλούσιο υλικό με φωτογραφίες και βίντεο, αλλά δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι πριν λίγες ημέρες έχει «κατεβάσει» την σελίδα της στο facebook που αριθμούσε χιλιάδες φίλους.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ούτε στο instagram κατορθώσαμε να την βρούμε, και το σχετικό link του twitter που παραθέτουμε παραπάνω δεν γνωρίζουμε εάν είναι το oficial προφίλ της.

Η Πάολα είναι μια κοπέλα που τραγουδάει με την ψυχή της, που οι μελωδίες βγαίνουν από μέσα της αβίαστα, και το ταλέντο της κάνει τους ανθρώπους που την ακολουθούν παντού πολλές φορές, εκτός του να διασκεδάζουν να μελαγχολούν από την μελωδική της φωνή. Αυτή τη φορά όμως η Πάολα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.. γιατί αυτό το κορίτσι είναι αληθινό.. Γιατί είναι μια πραγματική σταρ.

Αυτή είναι η σελίδα που «κατέβασε» η Πάολα από το facebook

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Δείτε και μερικά αποσπάσματα από την εμφάνισή της στην συναυλία της που έδωσε στο πλαίσιο της 81ης Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τρέλανε όλο τον κόσμο.. Μιλάμε για την Ολική επαναφορά της Πάολα μπροστά σε 20.000 χιλιάδες θεατές ..

Αυτή είναι η νέα εμφάνιση της Πάολα..

Πάολα



Spread the love