Spread the love


Είναι μια από τις πιο όμορφες και ανερχόμενες κοπέλες η Romee Strijd με καταγωγή από την Ολλανδία που περπατάει με χάρη στις πασαρέλες όλου του κόσμου και κοσμεί τα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών.

Αυτή τη φορά όμως ξεδίπλωσε μπροστά στον φωτογραφικό φακό με τις υπέροχες πόζες της όλα τα φυσικά της προσόντα, που δεν είναι και λίγα.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Romee Strijd δημοσιεύθηκαν στο αντρικό περιοδικό Maxim που κυκλοφορεί τον μήνα Οκτώβριος 2016, τραβηγμένες από το μετρ του είδους διάσημο φωτογράφο Gilles Bensimon.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 21χρονη Romee Strijd είναι μια Ολλανδή μοντέλο μόδας που έχει γεννηθεί στις 19 Ιουλίου 1995.

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram έχει τραβήξει το ενδιαφέρων με  1,713 δημοσιευμένες φωτογραφίες της, να την ακολουθήσουν πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθοι.

H Romee Strijd είναι ένα supermodel που τα βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας.. Αυτό είναι και ο σημαντικότερες λόγος που η Victoria Secret την επέλεξε μεταξύ των επωνύμων «αγγέλων» του.

Δείτε τη στο Maxim: maxim.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd

Δείτε ακόμα και ορισμένες πανέμορφες φωτογραφίες της στο Miami στις 26 Οκτωβρίου 2015.

Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Τέλος, η πανέμορφη Romee Strijd συμμετείχε σε μια από τις πλέον καλοστημένες καμπάνιες τη Victoria’s Secret που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Vogue που κυκλοφόρησε στην Ισπανία στο τεύχος Μαΐου 2016 και προκάλεσε σχετικό χαμό, αφού τα «αγγελάκια»  παίζουν στη θάλασσα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε αυτή την φωτογράφηση συμμετείχαν τα  μοντέλα Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Taylor Marie Hill, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Martha Hunt, σε φωτογραφίες του David Bellemere.

Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd Romee Strijd



Spread the love