Spread the love


Η Σοφία Χαρμαντά είναι μια κοπέλα που δειλά -δειλά έχει ανοίξει τα φτερά της και έχει πετάξει για μια μεγάλη πορεία στο χώρο του μόντελινγκ. Όμως παλαιότερα είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι τα δυνατά σημεία της είναι τα χείλη και τα οπίσθιά της. Πόσο δίκαιο έχει..Πόσο δίκαιο έχει..

Η 20χρονη γλυκιά φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ μπήκε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ, κερδίζοντας τις όλες τις εντυπώσεις με τις σωματικές της αναλογίες αλλά και με τον χαρακτήρα της.

Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες, όπως το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, και βέβαια φωτογραφίσεις με σέξι εσώρουχα και μαγιό, καθώς διαθέτει ένα από τα ωραιότερα και πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz.

Λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της για το εξωτερικό για να κυνηγήσει το μεγάλο όνειρό της, που είναι να γίνει «άγγελος» της Victoria’s Secret, η Σοφία Χαρμαντά απόλαυσε τις τελευταίες βουτιές της για φέτος στο Sundara Beach, στην πλαζ της Βούλας.

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, το μοντέλο προκάλεσε τους άνδρες λουόμενους που βρίσκονταν εκεί. Η Σοφία, που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων, έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι τα δυνατά σημεία της είναι τα χείλη και τα οπίσθιά της.

Πρόκειται για μοντέλο με σημαντική πορεία στον χώρο, ενώ έχει εμφανιστεί ως guest σε εκπομπές, όπως οι «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», «Blind taste» και στο «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Η αλήθεια είναι ότι για πολλές κοπέλες έχουμε γράψει για το σώμα τους και ειδικά για τους γλουτούς, αλλά της Σοφία Χαρμαντά δεν το κορμί δεν σηκώνει καμία μα καμία αμφισβήτηση.

Δείτε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα, γιατί αυτό το κορίτσι όχι μόνο αξίζει, αλλά την βαθμολογούμε με 10 με τόνο.. Μπράβο Σοφία, κατάφερες να μας φτιάξεις την μέρα!!

Αυτή είναι το προσωπικό της facebook

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν και θαυμάστε τη: Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά sofia-xarmanta-11 Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά



Spread the love