Spread the love


Η Αναστασία Δαραή είναι από τις νεαρές τραγουδίστριες που έρχονται στο προσκήνιο, που ξεχωρίζει γιατί διαθέτει βελούδινη φωνή, αλλά υπέροχο κορμί. Η κοπέλα ήρθε από την Θεσσαλονίκη και έμελλε να μπει στις καρδιές μας γιατί το αξίζει.

Είναι νέα, ωραία και πλαισιώνει τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη στη νέα τους συνεργασία. Ο λόγος για την Αναστασία Δαράη, η οποίο με την εκρηκτική της εμφάνιση και με το ταλέντο της στην μουσική, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της.

Και για όποιον νομίζει ότι πρόκειται για κάτι συνηθισμένο, αρκούν ορισμένες φωτογραφίες της νεαρής τραγουδίστριας για να πείσουν και τους πιο δύσπιστους.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα του «Club 22» και προκάλεσε πανικό τόσο με τη σέξι εμφάνισή της όσο και με το λίνισμά της.

Φορώντας το άρωμά της και σέξι ρούχα έκανε πρεμιέρα στο πλευρό των Πάνου Κιάμου και Νίκου Κουρκούλη.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο instagram μόνο με 375 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 22.7 χιλιάδες άτομα.. και ο αριθμός συνεχώς μεγαλώνει.

Δείτε την στο Facebook Β στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή

Αναστασία Δαραή Αναστασία Δαραή



Spread the love