Spread the love


Το καλοκαίρι μπορεί να έφυγε, αλλά η Μύκονος συνεχίζει να είναι πόλος όμορφων κοριτσιών που όταν λικνίζονται στις παραλίες προκαλούν αμέτρητα εγκεφαλικά στους λουόμενους. Μια τέτοια παρουσία είναι και η κοπέλα που κέρδισε το Μυκονιάτικο τίτλο Miss Brazil 2016.

Το καλοκαίρι του 2016 αποτελεί παρελθόν αλλά το Mykonos Live Tv φροντίζει για να σας μείνει αξέχαστο, αφού απονέμει τα δικά του βραβεία σε αιθέριες υπάρξεις που βρέθηκαν στην Μύκονο και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τα προσόντα τους.

Μετά την Miss Body ..

και Miss Τούμπανο, ήρθε η σειρά της Miss Brazil..

Τον τίτλο δεν κερδίζει ούτε το μοντέλο Αν Μπεατρίς Μπάρος που παντρεύτηκε φέτος στην Μύκονο τον εκλεκτό της καρδιάς της Καρίμ Ελ Σιάτι ούτε τα αγγελάκια της Victoria’s Secret Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η Αντριάνα Λίμα που ήρθαν στο νησί της Μυκόνου για τον γάμο της φίλης και συναδέλφου τους..

Τι τίτλο αγκάλιασε επάξια μια εκρηκτική καλλονή που η κάμερα την απαθανάτισε στο beach bar Tropicana να λικνίζει το κορμί της.

Η κοπέλα είναι σκέτη κόλαση και αποδεικνύει τι κορίτσια βγάζει η Βραζιλία. Ο ανδρικός πληθυσμός ξεσηκώθηκε με τις αναλογίες και τις καμπύλες της.

Δείτε περισσότερα εδώ: mykonoslive.tv

Απολαύστε τον εξωτικό χορό της και αφεθείτε στην μαγία του κορμιού της στο βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love