Spread the love


Η γνωστή παρουσιάστρια μας εξέπληξε ευχάριστα σε μια από τις βραδινές της εξόδους αφού δε μας έχει συνηθίσει σε τόσο σέξι εμφανίσεις. Αλλά εδώ που τα λέμε η Ανθή είναι πανέμορφη ότι και αν ρίξει επάνω της, πόσο δε μάλλον όταν όλα δημιουργούν ένα όμορφο σύνολο.

Η Ανθή Σαλαγκούδη επέλεξε να βγει από το σπίτι της φορώντας ένα σιθρού πουκάμισο που τόνιζε το ντεκολτέ της συνδυασμένο με όμορφο μαύρο παντελόνι που την έκανε ακόμα πιο σέξι και παράλληλα κομψή.

Η πανέμορφη Ανθή εμφανίστηκε με πολύ καλή διάθεση, αφού όλα το τελευταίο διάστημα της πάνε καλά στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Pantheon.

Δείτε την στο facebook και στο instagram

Απολαύστε την όμορφη δημοσιογράφο στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ανθή Σαλαγκούδη Ανθή Σαλαγκούδη Ανθή Σαλαγκούδη

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι Ανθή Σαλαγκούδη διατηρεί και πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο instagram ανεβάζοντας όμορφες φωτογραφίες της με πολύ στιλ. Όπως με το μαύρο της δαντελένιο φόρεμα. Στη φωτογραφία που ανάρτησε η δημοσιογράφος, φαίνεται σε πρώτο πλάνο το εντυπωσιακό μπούστο του φορέματος.

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», έγραψε η δημοσιογράφος ανεβάζοντας τη φωτογραφία της. Η Ανθή Σαλαγκούδη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και ό,τι και αν επιλέξει να φορέσει το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

salagoudi-anthi-4



Spread the love