Spread the love


Αυτές είναι καταστάσεις που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα αλλά η Arna Yr Jonsdottir έφαγε πόρτα από διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς επειδή η επιτροπή την έκρινε ως υπέρβαρη και δεν της έδωσαν την απαραίτητη άδεια για να λάβει μέρος. Δείτε τη

Είναι μια εκπληκτική, πανέμορφη και αδύνατη για τα μάτια όλων μας όμως, κρίθηκε χοντρή στα μάτια των κριτών της επιτροπής για να πάρει μέρος στα καλλιστεία!

Οι διοργανωτές διεθνών καλλιστείων έκριναν ως χοντρή το μοντέλο Arna Yr Jonsdottir (Άρνα Ιρ Γιόνσντοτιρ), πρώην επικοντίστρια και Μις Ισλανδία 2015, και έτσι απέσυρε την συμμετοχή της.

Είναι μόλις 20 ετών, ψηλή, ξανθιά , καταπράσινα μάτια, με πανέμορφο πρόσωπο και σώμα, οι κριτές όμως την έκριναν πολύ χοντρή για να λάβει μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Grand International beauty, στο Λας Βέγκας.

Ο λόγος για την Μις Ισλανδία 2015 που, σύμφωνα με δηλώσεις της, είχε κόψει το φαγητό και όλη την ημέρα έπινε νερό και έτρωγε σαλάτα πριν τον διαγωνισμό, είπε στεναχωρημένη μετά την απόρριψή της, και ότι αν δεν αρέσει στον υπεύθυνο το στιλ της, τότε δεν αξίζει και για την ίδια να είναι στον διαγωνισμό.

«Δεν τρώω πια πρωινό, τρώω μόνο σαλάτα όλη την ημέρα και πίνω νερό. Αυτή είναι η διατροφή μου ως τον διαγωνισμό» είπε η όμορφη νεαρή στους κριτές που στάθηκαν πολύ αυστηροί μαζί της.

«Είναι αλήθεια ότι έχω πιο δυνατές πλάτες από τα άλλα κορίτσια, αυτό συμβαίνει γιατί ήμουν πρωταθλήτρια γυμναστικής», δήλωσε στην icelandmonitor.mbl.is.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πανέμορφη καλλονή δραστηριοποιείτε με δική της επιχείρηση στο διαδίκτυο που ασχολείται με την ομορφιά των γυναικών, αντικείμενο που το γνωρίζει πολύ καλά.

Δείτε την σελίδα της: arnayrjons.com

Δείτε την στο facebook και στο instagram 

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir  arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir arna yr jonsdottir



Spread the love