Spread the love


Η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά κορμιά που περπάτησαν στην Μύκονο, αλλά όταν φοράει τα μαγιό της Ελένης Αρμάου τότε το αποτέλεσμα μας απογειώνει. Απολαυστε τη να απολαμβάνει την πισίνα με το ολόσωμο μαγιό της.

Την γνωρίσαμε το 2014 όταν κατέκτησε την διάκριση Best Body στον διαγωνισμό ομορφιάς για παντρεμένες Mrs Globe. Έκτοτε, οι μετοχές της Ασημίνας Ιγγλέζου ανέβηκαν κατακόρυφα.

Με καμπύλες και αναλογίες που την κάνουν πολυπόθητη, έγινε το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των μαγιό Beachflirt 22 που υπογράφει η Ελένη Αρμάου.

Όμως ο κρυφός άσος στο μανίκι της ξανθιάς καλλονής είναι άλλος. Τα βίντεο του Mykonos Live Tv όπου πρωταγωνιστεί έχουν μεγάλη πέραση στο Διαδίκτυο και βάζουν όλα τα αρσενικά σε κακούς μπελάδες…

Αυτή την φορά η κάμερα του καναλιού την απαθανάτισε στην πισίνα του ξενοδοχείου Mykonos Blanc στον Ορνό, όπου πήγε για να απολαύσει το μπάνιο της.

Δείτε περισσότερα για τα μαγιό εδώ: beachflirt22.com

Αν και μητέρα δύο παιδιών, διαθέτει κορμί-κόλαση το οποίο αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο με τα υποβρύχια πλάνα του Mykonos Live Tv. Ειδικά τα… καθίσματά της στην άκρη της πισίνας είναι τόσο καυτά που κάνουν μέχρι και την κάμερα να ιδρώσει!

Δείτε περισσότερα εδώ: mykonoslive.tv

H Ασημίνα Ιγγλέζου μία πανέμορφη και εκθαμβωτική γυναίκα, παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, εργάζεται σαν βοηθός γιατρού, με καταγωγή από την όμορφη Λαμία με σπουδές personal training yoga Pilates. Tα ενδιαφέροντα της είναι Τένις, trekking mountain marathon και ότι έχει σχέση με αθλητισμό και τέχνη.

Δείτε τη στο το facebook και στο instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

Η Ασημίνα Ιγγλέζου με κορδόνι στην παραλία

H Ασημίνα Ιγγλέζου με see through μαγιό

Ασημίνα Ιγγλέζου: Φόρεσε χρυσαφί ολόσωμο μαγιό

Τι γνώμη έχεις για την Ασημίνα Ιγγλέζου; (ΦΩΤΟ)

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η πιο «καυτή Ελληνίδα μάνα



Spread the love