Spread the love


Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες παρά τα 44χρονια που βαραίνουν την πλάτη τη της. Μάλιστα όλοι έχουν τρελαθεί με την εμφάνισή της στο σούπερ μάρκετ, πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες, φορώντας φούστα με εντυπωσιακό σκίσιμο που κανέναν άντρα δεν θα άφηνε ασυγκίνητο.

Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow που μετά από αυτή την φωτογράφηση δεν θα ξανά πούμε ποτέ στην ζωή μας κακία κουβέντα γι αυτή. Η γυναίκα είναι η τέλεια σταρ αφού επιλέγει να πάει να ψωνίσει με μια εμφάνιση, σαν να είναι καλεσμένη στο πιο φανταχτερό πάρτι του Hollywood.

Έτσι όμως είναι, όταν είσαι σταρ ακόμα και στο σούπερ μάρκετ με την πιο λαμπερή εμφάνιση, όχι αμακιγιάριστη και με τις παντόφλες,

Ίσως αυτό να είχαν στο νου τους οι υπεύθυνοι της φωτογράφησης για το περιοδικό Harper’s Bazaar και μοντέλο την Gwyneth Paltrow. Φωτογραφήθηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα, σέξι ρούχα και μακιγιάζ ανάμεσα στα ράφια των διαιτητικών προϊόντων, όπως η κάθε νοικοκυρά της διπλανής πόρτας, αλλά με άλλο στιλ.

Μια φωτογράφηση που θα συζητηθεί τόσο για την όλη ιδέα αλλά όσο και για το καλλίγραμμο κορμί της ηθοποιού που στα 44 της δείχνει πολύ γραμμωμένη να διατηρείται σε άψογη φόρμα βάζοντας κάτω αρκετές που έχουν τα μισά της χρόνια, κάνοντας τα αρσενικά να μη χορταίνουν να την απολαμβάνουν με τα μάτια τους.

Η Gwyneth στην συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο «σοκ» που υπέστη από τα λόγια που της είχε πει ο πατέρας της Bruce Paltrow αμέσως μετά την κατάκτηση του Oscar για την ταινία «Shakespeare In Love»:

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και εμπορικά με σελίδα που δίνει εξαιρετικές συμβουλές για μόδα, και ότι αφορούν την γυναίκα, και πάει πάρα πολύ καλά. Δείτε την εμπορική της σελίδα: goop.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στα χρόνια που μεσολάβησαν μεταξύ του Oscar και σήμερα, η Gwyneth παντρεύτηκε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «Coldplay» Chris Martin, απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν.

Η ηθοποιός και ο μουσικός αν και χώρισαν συνέχισαν να έχουν πολύ καλές σχέσεις για τα δύο τους παιδιά την 12χρονη σήμερα Apple και τον 10χρονο Μωυσή.

gwyneth-paltrow-bazaar-7

Η Gwyneth δίνει προτεραιότητα στην ανατροφή των παιδιών και θέλει να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:

Θαυμάστε τώρα το κορμί της στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

gwyneth paltrow gwyneth paltrow gwyneth paltrow gwyneth paltrow gwyneth paltrow gwyneth paltrow



Spread the love