Spread the love


Το καλοκαίρι του 2016 αποτελεί παρελθόν αλλά πάντα κρατάμε αναμνήσεις για να βγάλουμε τον χειμώνα. Έτσι, δείτε ακόμα ένα βίντεο για βραβείο με αιθέριες υπάρξεις που βρέθηκαν στην Μύκονο και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τα προσόντα τους λουόμενους και περιπατητές .. Δείτε την Miss Juicy 2016.

Το καλοκαίρι του 2016 αποτελεί παρελθόν αλλά το Mykonos Live Tv φροντίζει για να σας μείνει αξέχαστο! Απονέμει τα δικά του βραβεία σε αιθέριες υπάρξεις που βρέθηκαν στην Μύκονο και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τα προσόντα τους.

Ο λόγος για την εκρηκτική καλλονή με το λεοπαρδαλέ μαγιό και το «ζουμερό» κορμί που βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί είναι Ελληνίδα, εμφανίστηκε στην Ψαρρού και προκάλεσε ουκ ολίγες ταχυπαλμίες στον ανδρικό πληθυσμό.

Μπορεί να μην έχει τις αναλογίες των μοντέλων που έχουμε συνηθίσει στις διεθνείς πασαρέλες, ωστόσο είναι οφθαλμοφανές ότι η κοπέλα έχει πλούσια τα ελέη και είναι αισθησιακή.

Έχει απαρνηθεί το size zero για το οποίο πασχίζουν όλες οι γυναίκες και καλοπερνάει μαζί με τις πληθωρικές καμπύλες της. Μαζί της και εμείς!

Δείτε περισσότερα: mykonoslive.tv

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love