Spread the love


Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς και μοντέλα, που όσο περνούν τα χρόνια δεν χάνει τίποτα από την αρχική της λάμψη. Από τότε που έχει εγκαταλείψει την χώρα μας, μαθαίνουμε νέα της παρακολουθώντας τα social media όπου μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Η Δωροθέα Μερκούρη, ως Monica Bellucci της Ελλάδας, είχε κάνει κι αυτή τέλειες πόζες έτσι όπως την γέννησε η μητέρα της, πόζες μπλεγμένη στα δίχτυα του Playboy με προσόντα που σπαρταράνε.

Την έχουν αποκαλέσει Ελληνίδα Monica Bellucci και όχι άδικα, αφού η Δωροθέα Μερκούρη διαθέτει εκρηκτικές καμπύλες και τα καυτά της γυμνά είχαν γράψει ιστορία!

Είναι μια από τις γυναικείες προσωπικότητες που όσο περνούν τα χρόνια τόσο ωριμάζει και παίρνει μεγαλύτερη υπεραξία, αφού δεν έχει χάσει τίποτα από την νεανική της λάμψη.

Η 42χρονη Δωροθέα είναι Ελληνοϊταλίδα (από Ελληνίδα μητέρα και Ιταλό πατέρα) και γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1974 στο Τορίνο της Ιταλίας, και το ύψος της που γράφει στην αστυνομική της ταυτότητα είναι 1,7 μέτρα.

Υπήρξε ένα από τα πιο «hot» μοντέλα της δεκαετίας που πέρασε.

Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο σε ηλικία 17 ετών και ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές χορού που έκανε από μικρή. Παράλληλα σχεδόν ασχολήθηκε με την υποκριτική η οποία την κέρδισε.

Πέρα από τα ελληνικά, μιλάει τέσσερις ακόμα γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά.
Υπήρξε παντρεμένη για επτά χρόνια με τον Ολλανδικής καταγωγής κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ, με τον οποίο απέκτησε και δύο κόρες, και πλέον ζει μόνιμα στη Ρώμη.

Η Δωροθέα Μερκούρη, είναι από τις γυναίκες που μαγνητίζουν τα βλέμματα χωρίς να προσπαθήσουν ιδιαίτερα.

Το μοντέλο και ηθοποιός έχει, στο παρελθόν, χαρακτηριστεί και ως η Ελληνίδα Σοφία Λόρεν εξαιτίας της έντονης μεσογειακής ομορφιάς της και σήμερα μας υπενθύμισε πως ο τίτλος της ταιριάζει γάντι.

Η Δωροθέα, που τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της σε Ιταλία και Ελλάδα, ανέβασε μια σέξι εικόνα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απέσπασε εκατοντάδες σχόλια και like.

Δείτε και την υπέροχη σελίδα της στο διαδίκτυο όπου εχει δημοσιεύσει καποιοες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της και μάλιστα με αυτόγραφο για τους φίλους της: doroteamercuri.net

Δείτε τη στο twitter το instagram και στο facebook

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν από τα ’90s, τότε που ακόμα ήταν ένα μοντέλο, και ήθελε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο :

Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη

Για να έχουμε όμως μέτρο σύγκρισης σας με το παρελθόν της, παραθέτουμε και ορισμένες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media στους προσωπικούς της λογαριασμούς:

Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη dorothea-merkouri-21 Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη

Στην φωτογραφία που ακολουθεί, οι γονείς της είναι σε τρυφερή στιγμή και η διάσημη κόρη τους έγραψε από κάτω:

«Γεννήθηκα μετά από πολλή αγάπη. Ο μπαμπάς μου και η αγάπη που είχε για τη μαμά μου το 1973». Όπως ήταν φυσικό μόλις ανέβηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεκάδες φίλοι της έσπευσαν να την σχολιάσουν.

Δωροθέα Μερκούρη



Spread the love