Spread the love


Η Ekaterina Zueva είναι μοντέλο από τη Ρωσία που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός, αφού διαθέτει όλα εκείνα τα απαραίτητα σωματικά προσόντα που μπορεί να δει την καριέρα της από μέρα σε μέρα να απογειώνεται.. Απολαύστε τη άφοβα στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πανέμορφη καλλονή Ekaterina Zueva Ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ και είναι ένα όμορφο κορίτσι που κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι με μόνο 376 δημοσιευμένες φωτογραφίες της στο instagram κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότερο από 1.4 εκατομμύρια ακόλουθοι.

Μάλιστα στην περίπτωση της ισχύει ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια, αφού το ύψος της δεν ξεπερνάει το 1,67 μέτρα εντούτοις μπορεί να θεωρείται μικρό, όμως για μοντέλο είναι το ιδανικό, αφού όλα τα υπόλοιπα πάνω της είναι χάρμα οφθαλμών.

Τέλος, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι όλοι οι άντρες ονειρεύονται, έστω και στον ύπνο τους μια τέτοια ύπαρξη στο πλευρό τους, για να ζηλεύουν οι φίλοι τους.

Δείτε τη στο facebook το και στο instagram

Απολαύστε τις τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva Ekaterina Zueva



Spread the love