Spread the love


Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες που είναι μια κούκλα, ένα αληθινό μοντέλο που τραγουδάει, και τρελαίνει με τις χορευτικές της κινήσεις αλλά και με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Αυτή είναι η αλήθεια, ότι η Ελένη σε κάθε της εμφάνιση «μοιράζει εγκεφαλικά» αφού όλοι προσέχουν, εκτός της ερμηνείας τις πολύ σέξι εμφανίσεις και τα αισθησιακά της λικνίσματα πάνω στην πίστα.

Αυτή τη φορά η εκπληκτικής εμφάνισης τραγουδίστρια επέλεξε να εμφανιστεί με μια πολύ στιλάτη κόκκινη αποκαλυπτική φούστα και με σιθρού διχτυωτό μπλουζάκι.

Έτσι, όταν βγήκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Fantasia» όπου εμφανίζεται προκάλεσε τον θαυμασμό του κοινού και προκάλεσε παραλήρημα, με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Η αλήθεια είναι ότι έκτος από την εντυπωσιακή της ομορφιά, η Ελένη είναι ένα από τα πιο δυνατά fashion icon στην Ελλάδα, και οι φωτογραφίες της συνοδεύουν μεγάλα εμπορικά ονόματα τεράστιων πολυεθνικών προϊόντων ομορφιάς.

Έτσι, η Ελένη προσέχει ακόμα περισσότερο τις εμφανίσεις τις, καθώς και το ρεπερτόριο που επιλέγει να ερμηνεύει πάνω στην σκηνή συνοδευόμενο πάντα από την κατάλληλη εμφάνιση.

Γιατί είπαμε, καλή η φωνή το κορμί και η κίνηση, αλλά η εικόνα της Ελένης είναι όλα τα λεφτά, και είναι ένας λόγος που την «ζηλεύουν» οι υπόλοιπες συνάδελφοί της, γιατί δεν αφήνει τίποτα στην τύχη

Δείτε τη σελίδα της elenifoureira.gr, και στο facebook και στο instagram

Απολαυστε την Ελένη Φουρέιρα στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι την πιο τέλεια εμφάνιση της σεζόν την έκανε στην πρεμιέρα της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αρχές Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» και αναστάτωσε τους θαμώνες με το σέξι χορό της μόλις ανέβηκε με το μπαλέτο της στη σκηνή. Η αλήθεια είναι ότι τους «τελείωσε» ..

Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα

Δείτε ακόμα:

Δείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ελένη Φουρέιρα (50 ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love