Spread the love


Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Ελένη Βαϊτσου σε συνέντευξή της έμεινε έκπληκτη όταν τη ρώτησαν πώς αισθάνεται ως sex symbol. Θεωρείσαι sex symbol. Εσύ πώς αισθάνεσαι; «Ποιος με θεωρεί εμένα sex symbol; Δείξ’ τον μου! Κάποιος λάθος έχει γίνει σίγουρα», είπε η η πρωταγωνίστρια της σειράς Μπρούσκο.

Τι είναι χειρότερο, ένας μεγάλος έρωτας που έσβησε σύντομα ή ένας ανεκπλήρωτος;

Ο ανεκπλήρωτος! Γιατί ο έρωτας που τελείωσε σύντομα, εκτός του ότι θα υπήρξε λόγος που τελείωσε, είναι και κάτι που πρόλαβες να ζήσεις. Στον ανεκπλήρωτο θα αναρωτιέσαι πάντα πώς θα ήταν.

Έχεις βάλει deadline για το γάμο;

Δεν έχει περάσει καν από το μυαλό μου.

Στη σειρά είσαι μητέρα. Σου έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο;

Όχι, λατρεύω τα παιδιά αλλά δεν πιστεύω σε αυτό το βιολογικό ρολόι που λένε ότι αρχίζει να χτυπά σε κάποια ηλικία. Μάλλον οι καμπάνες της κοινωνίας μας είναι αυτές που τρελαίνουν περισσότερο τα αυτιά των γυναικών.

Θα έκανες παιδί εκτός γάμου;

Παιδί θα προσπαθήσω να κάνω όταν θα έχω βρει τον σύντροφο που θα μου προκαλέσει την επιθυμία να δημιουργήσω οικογένεια μαζί του και θα υπάρχει η ίδια επιθυμία κι από μέρους του. Ο γάμος δεν είναι προϋπόθεση. Ο έρωτας είναι η προϋπόθεση για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο.

Θα έκανες σχέση με έναν άνθρωπο από το χώρο;

Ναι, δεν είμαι προκατειλημμένη για κανέναν επαγγελματικό χώρο γενικότερα. Δεν πιστεύω πως η σχέση ανάμεσα σε άτομα του ίδιου επαγγέλματος είναι πιο εύκολη επειδή υπάρχει κατανόηση ή πιο δύσκολη λόγω ανταγωνισμού… Έχει να κάνει με τον άνθρωπο και πώς βλέπει τα πράγματα. Αυτό που δεν θα έκανα είναι σχέση με κάποιον συνάδερφο/συνεργάτη στην ίδια δουλειά. Προτιμώ να μην μπλέκω τα προσωπικά με τα επαγγελματικά.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ελένη Βαϊτσου το 2015-16 ήταν στο θέατρο Όλβιο ..
Σκηνοθέτης: Νίκος Χανιωτάκης

Παίζουν: Δημήτρης Πετρόπουλος (Καρμάικλ), Ελένη Βαΐτσου (Μέριλιν), Σταύρος Καλλιγάς (Τόμπι), Γεράσιμος Σκαφίδας (Μέρβιν).

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου Ελένη Βαϊτσου eleni-vaitsou



Spread the love