Spread the love


Το κορμί της έχει μεγαλώσει ολόκληρη την γενιά των ’90s και ακόμα όταν βγαίνει στην παραλία προκαλεί πανικό. Η Ελίνα Καντζά είναι μια κοπέλα που διαφημίζει το νησί, την αγαπάμε και χαιρόμαστε να την βλέπουμε με μαγιό και να είναι ευτυχισμένη.

Ε, ναι λοιπόν.. Η Μύκονος είναι της Ελίνας Καντζά, γι αυτό συνεχίζει τις βουτιές της στο πανέμορφο αυτή την εποχή νησί των ανέμων.

Στα 40 και κάτι της εμφανίστηκε με μπικίνι μαγιό σε παραλία του νησιού και έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Ο λόγος για την Ελίνα Καντζά που ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε στην παραλία με την Χριστίνα Κοντοβά.

Για όσους δεν γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το γνωστό μοντέλο εδώ και χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το κόσμημα, δημιουργώντας δικές της συλλογές, στο δικό της κατάστημα, όπως εξομολογείται σε πρόσφατη συνέντευξη

«Η πρώτη μου επαγγελματική εμπειρία στο νησί ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια, όταν ανέλαβα ένα πολύ όμορφο κοσμηματοπωλείο. Δούλεψα στο συγκεκριμένο μαγαζί 3 χρόνια και αγάπησα ακόμα περισσότερο τα κοσμήματα. Έτσι σκέφτηκα να αρχίσω να σχεδιάζω τα δικά μου κοσμήματα, πράγματα που αγαπούσα και φορούσα κι εγώ!

elina-kantza-15

Όλα ξεκίνησαν από ένα βραχιόλι με διαμαντάκια και κόκκινο κορδόνι που φορούσα πάντα. Ήταν το γούρι μου! Πολλοί από τους πελάτες που έμπαιναν στο κατάστημα και δοκίμαζαν διάφορα, κατέληγαν να με ρωτάνε: «Αυτό που φοράτε, υπάρχει;» Ακολούθησαν διαφορές συνεργασίες με τα καλύτερα μαγαζιά της Μυκόνου, όπως το White και το Jars of Brands, η συνεργασία μου με την boutique Luisa στο Νάμμος κ.λπ. Τότε διαπίστωσα την επιτυχία της συλλογής μου. Θεωρώ πως η Μύκονος αποτελεί δύναμη για την οικονομία της χώρας μας, αν αναλογιστεί κάνεις ότι βρίσκεται στο top 10 των προορισμών για διακοπές και shopping παγκοσμίως!

Η απήχηση της συλλογής μου σε συνδυασμό με την πολλή και καλή δουλειά που γινόταν στα καταστήματα όπου δούλευα, με ώθησαν στο να επιχειρήσω το δικό μου βήμα. Είχε έρθει πια η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξω το δικό μου μαγαζί!

elina-kantza-16

Μαζί με την κατάλληλη στιγμή, βρήκα το κατάλληλο σημείο, αλλά και το κατάλληλο άτομο που πίστεψε σε μένα και «μπήκε» μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια ως συνέταιρος και πολύτιμη συνεργάτης. Είναι η Αρίστη, η ξαδερφούλα μου όπως την αποκαλώ, αν και είμαστε ξαδέρφες εξ αγχιστείας. Είμαστε τόσο κοντά και έχουμε τόσο καλή σχέση που αποφασίσαμε παρέα να ανοίξουμε αυτό το μαγαζάκι!

Ελίνα Καντζά

Το Dew αποτελεί μια μοναδική πρόταση γιατί… είναι ένα concept store όπου μπορεί κάνεις να βρει αρωματικά κεριά και πολύτιμα κοσμήματα. Έχουμε αποκλειστικές συνεργασίες με όλα μας τα brands και φέρνουμε συνέχεια καινούργια πράγματα: μαγιό, σανδάλια, beachwear, τσαντάκια, γυαλιά ηλίου. Αν μπεις σε αυτό το μικρό θαυμαστό μαγαζί, ανακαλύπτεις σίγουρα κάτι μοναδικό που θα σου φτιάξει τη μέρα.»

Δείτε τη στο twitter το facebook το και στο instagram

Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Δείτε ακόμα:

H Ελίνα Καντζά διαφημίζει την Μύκονο με το κορμί της (ΦΩΤΟ)



Spread the love