Spread the love


Η Breguta Victoria είναι μια κοπέλα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Στα social media ανεβάζει όμορφες φωτογραφίες της, και ακόμα συνεχίζει τις σπουδές της. Ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα σε μια πανέμορφη κοπέλα που πρέπει να δεις.

Το πλήρη όνομά της, όπως μας πληροφορεί στο instagram είναι Breguta Victoria Del Victor, και όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε βιογραφικό της, αλλά είδαμε πολύ όμορφες φωτογραφίες της που έχει ανεβάσει στο facebook.

Εντύπωση προκαλεί ότι δηλώνει πρώην μοντέλο στην εταιρεία acemodels.gr, όπως και πρώην Teaching Assistant στην εταιρεία Deree – The American College of Greece, και σπουδάζει Accounting & Finance στο American College of Greece

Σαν τόπο διαμονής δηλώνει την Αθήνα, και σύμφωνα πάντα με το facebook δηλώνει Παντρεμένη.

Στις καλοκαιρινές της διακοπές είδαμε πολύ όμορφες πόζες αλλά και βίντεο στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, και σε όμορφες ελληνικές παραλίες.

Στο book της επίσης έχει πολύ όμορφες πόζες, με το υπέροχο σώμα της που πραγματικά κόβουν την ανάσα.

Η Victoria έχει τέλειο πρόσωπο, και σίγουρα αν την συναντήσεις και την κοιτάξεις στα μάτια τότε σίγουρα δεν θα μπορέσεις να την ξεχάσεις.

Με μεγάλη περιέργεια ψάξαμε τα social media που χειρίζεται και διαπιστώσαμε ότι έχει ανεβάσει πολύ όμορφες φωτο, έχει χιούμορ, και της αρέσει να γυμνάζεται αφού κρατάει την σιλουέτα της σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Της αρέσει να ταξιδεύει, και είναι γυναίκα με υψηλή αισθητική, αφού το γούστο της κάνει μπαμ» επιλέγοντας πολύ όμορφα ρούχα, όχι ότι τα έχει ανάγκη, αφού ότι και να ρίξει επάνω της παίρνει αξία.

Δείτε τη στο facebook το myspace και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες και τα video που ακολουθούν:

Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori

Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori Breguta Victori

Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria Breguta Victoria



Spread the love