Spread the love


Η Ελπίδα Διαμάντη είναι μια πολύ όμορφη, εντυπωσιακή και σέξι κοπέλα που εκτός ότι ασχολείται με το μόντελινγκ είναι πτυχιούχος ιατρικής. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια γιατί αν δείτε το χαμόγελο της θα κερώσετε, αφού η κοπέλα αξίζει 1000 μπράβο.

Ο λόγος για την 26χρονη Ελπίδα Διαμάντη που μπορούμε πολύ άνετα να την κατατάξουμε ανάμεσα στις πιο όμορφες παρουσίες με την λευκή μπλούζα ή ακόμα και χωρίς αυτή.

Ναι, με σίγουρα μπορούμε να την κατατάξουμε στις πιο από τις πιο σέξι γιατρούς. Μάλιστα είναι πολύ καλή και αποδοτική στο πτυχίο της αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες σπούδασε με υποτροφία ιατρική στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο της ενώ μεγάλη της αγάπη είναι και το μόντελινγκ, όπως μαρτυρούν και οι αναρτήσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Αυτό όμως που την ανεβάζει περισσότερο στα μάτια μας είναι ότι δεν πήραν τα μυαλά της αέρα, αφού και σε καλλιστεία έχει πάρει μέρος, και στα αμφιθέατρα δίνει συνεχώς το παριών

Έτσι, εκτός ότι «καίει» καρδιές με τις σέξι φωτογραφίες που «ανεβάζει» στα social media, έχει χαρακτηρισθεί ως η γιατρός που μαγεύει τα catwalks. Μάλιστα, ενω κάνει την ειδικότητά της, παράλληλα ασχολείται με τον χώρο της μόδας.

Η Ελπίδα Διαμάντη, το όμορφο κορίτσι από την Ηγουμενίτσα ολοκλήρωσε τις σπουδές του, και αυτήν την περίοδο ορκίζεται. Όπως θα διαπιστώσετε είναι μια παρουσία που αφήνει θετική αύρα πίσω της και το μόνο που σου μένει είναι ένα δυνατό και γεμάτο ενέργεια τεράστιο χαμόγελο στο φωτεινό πρόσωπό της.

Μάλιστα, ήδη κάνει τα σχέδιά της για τη μελλοντική ειδικότητά της, ενώ θα πρέπει να επιλέξει και το μέρος όπου θα την κάνει. Παράλληλα, βέβαια, με την Ιατρική, έχει ασχοληθεί με το modeling, συμμετέχοντας σε fashion shows, φωτογραφίσεις, video clips, έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς, ενώ έχει περάσει από κάστινγκ για δουλειές στον χώρο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε τη στο instagram το twitter στο plus.google και στο facebook

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη Ελπίδα Διαμάντη

Ελπίδα Διαμάντη



Spread the love