Spread the love


Είναι πολύ ταλαντούχα και πάρα πολύ όμορφη, με εκρηκτικό ταμπεραμέντο πάνω στην πίστα, και αν δεν πιστεύεις τότε θα πρέπει να δεις το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί. Η Φρύνη είναι μια γυναίκα πειρασμός που αξίζει να δεις ..

Η Φρύνη Βλάχου ήταν μία από τις τραγουδίστριες του γυναικείου συγκροτήματος Quattro. Πριν από αυτό, το καλοκαίρι του 2010, εμφανιζόταν στο Posidonio ενώ γενικά έκανε και έκτακτες εμφανίσεις σε clubs όπου χόρευε και τραγουδούσε. Η Φρύνη κατάγεται από την Κεφαλλονιά και το ασχολήθηκε με το τραγούδι έχοντας πρώτα σπουδάσει Αισθητική – Κομμωτική.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι το οποίο είναι το μεγάλο της πάθος.

«Από πολύ μικρή ένιωσε την ανάγκη να ασχοληθεί με τη μουσική, ωστόσο άργησε να εξωτερικεύσει τη θέλησή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν. Μέχρι κάποια ηλικία πίστευα ότι η κομμωτική θα ήταν το επάγγελμα που θα ακολουθούσα ωστόσο μέσα μου με έτρωγε το σαράκι της μουσικής»..

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τραγούδι σε latin ρυθμό με τίτλο «Δύσκολα Βράδια». Στο video clip σε ρόλο ανατρεπτικό πρωταγωνιστεί και το γνωστό μοντέλο – παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς που εισβάλει στη ζωή της Φρύνη και την αναστατώνει!

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να εξελιχθώ και να ανοίξω τα φτερά μου να πετάξω σε ουρανούς πιο δύσκολους. Κι έτσι το πείσμα μου και η αγάπη μου για τη μουσική με έφερε εδώ στην Αθήνα, όπου είχα την τύχη να δουλέψω δίπλα σε καταξιωμένους τραγουδιστές, όπως ο Σταμάτης Γονίδης. Επίσης έχω εργαστεί στο πλευρό των Νίκου Οικονομόπουλου, Νίκου Βέρτη, Πάνου Κιάμμου και άλλων γνωστών τραγουδιστών.

Η τραγουδίστρια αυτή τη φορά βγήκε πιο σέξι από ποτέ στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται και «μαγνήτισε» τα βλέμματα. Ένα μίνι φόρεμα αρκετά αποκαλυπτικό και μπότες ψηλές σαν αμαζόνα αναστάτωσε τους θαμώνες του «Club 22» που τραγουδούν ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης.

Δείτε κι ένα παλαιό blog της: frini-vlaxou.gr

Δείτε την Φρύνη Βλάχου στο facebook το και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου

Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου Φρύνη Βλάχου



Spread the love