Spread the love


H Gabriela Ramirez είναι ίσως η πιο γνωστή τηλεπαρουσιάστρια του Μεξικό, και δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζει το το κορμί της στο ανδρικό περιοδικό Playboy. Είναι ακόμη σε κατάσταση θαυμασμού, αφού και γυμνασμένη είναι, και τέλειο ζουμερό κορμί έχει.

Η Gabriela Ramirez κάθε φορά που τα πετάει κάνει τον κόσμο να αναστενάζει αφού ακόμα έχει το τέλειο σώμα που όλοι οι άνδρες θα ήθελαν στο κρεβάτι τους.

Είναι διάσημη στην χώρα του Μεξικό, και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει φιλοξενηθεί στο αντρικό περιοδικό Playboy. Πριν όμως φωτογραφηθεί και φιλοξενηθεί από τις σελίδες του, έχει ποζάρει σε πολλά αντρικά περιοδικά με την ίδια επιτυχία.

Είναι μια σούπερ σέξι 38χρονη, που έχει γεννηθεί στις 14 Νοεμβρίου 1978, στην πόλη του Μεξικού, και σπούδασε στο Universidad del Valle de Mexico,. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το χρώμα των μαλλιών της είναι «καστανά», και το χρώμα των χρώμα ματιών της είναι «σκούρο καφέ».

Τηλεόραση ξεκίνησε το 2000, και το 2007 συμμετείχε στην πρώτη της κινηματογραφική ταινία, και από το 2007 και μετά ξεκίνησε μια καριέρα διαφορετική, αφού κατάλαβε ότι εκτός από τις γυναίκες που την έβλεπαν στις διάφορες σαπουνόπερες και εκλέγαν, άρεσε και στους άντρες τηλεθεατές, και όσα ρούχα κι αν έβαζε προτιμούσαν να την βλέπουν γυμνή.

Έτσι, το 2008 αποφασίζει να κάνει την πρώτη γυμνή φωτογράφηση για το το περιοδικό «H Extremo», το οποίο δείχνει το καταπληκτικό της σώμα του, και από κει και μετά .. δεν είχε σταματημό.

Δείτε την σελίδα της: gabyramireztv.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μάλιστα, για να γίνει πιο ενδιαφέρον το φωτο-αφιέρωμα μπλέξαμε τις παλιές με τις νέες της φωτογραφίες για να δείτε τις διαφορές πάνω στο κορμί της.

Mi portada con @playboymx es por el #mesrosa, recuerden revisarse constantemente sexys ???

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gaby Ramirez (@gabyramireztv) στις

gaby-ramirez-5 gaby-ramirez-6 gaby-ramirez-7 gaby-ramirez-8

Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez gaby-ramirez-6 gaby-ramirez-7 Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez Gaby Ramirez



Spread the love