Spread the love


H Aliona είναι από τις πιο σέξι χορεύτριες με εκπληκτικές φωτογραφίες της στο facebook που κάνει όλους τους φίλους της να θέλουν να την δούνε από κοντά για να διαπιστώσουν αν οι φωτογραφίες της ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


Η Aliona δουλεύει σε clubs της Χαλκίδας κατά κύριο λόγο, άλλα έχει γράψει στο βιογραφικό της και αρκετές εμφανίσεις στην Αθήνα αφού δημιουργεί πανικό όπου κι αν πάει.

Το πλήρες όνομα του προφίλ της όπως το γράφει στο facebook είναι Aliona Volodimyrovna Vestvalskaya, (Roxana Cugera) αλλά για την ευκολία όλοι την γνωρίζουν με το μικρό της όνομα.

Στις υπόλοιπες πληροφορίες που αναφέρει στο προφίλ της μπορούμε να δούμε ότι δηλώνει χορευτής στην εταιρεία Super Paradise, σπούδασε Make-up Artist στο Freddy Makeup Stage, και πήγαινε στο 1ο γενικό λύκειο Χαλκίδας.

Δείτε την στο facebook

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona Aliona



Spread the love