Spread the love


Η Constance Jablonski είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της Victoria’s Secret που ξέρει να ποζάρει, να περπατάει στην πασαρέλα και να «ανάβει» φωτιές σε όλο το αντρικό κοινό που παρακολουθεί μόδα όταν διαλέγει ρούχα που της ταιριάζουν.

Η Constance Jablonsk είναι το πρότυπο μόδας που δεν άφησε κανέναν χωρίς να την θαυμάσει όταν περπάτησε στην πασαρέλα, φορώντας ένα πολύ «καυτό» φόρεμα, στο «Paris Fashion Week» που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016.

Η Constance Jablonski γεννήθηκε στη Λιλ της Γαλλίας στις 17 Απριλίου 1991. Το 2006, μπήκε στο διαγωνισμό Elite Model και από το 2010, έγινε ένα από τα νεότερα πρόσωπα της Estée Lauder, Liu Wen και Joan Smalls . Ο πατέρας της είναι πολωνικής καταγωγής, ενώ η μητέρα της είναι η Γαλλίδα. Πριν να γίνει μοντέλο ήθελε να γίνει παίκτρια τένις.

Δεν άργησε να έρθει η καταξίωση για την Jablonski , αφού από την πρώτη της εμφάνιση το 2006, έκανε ντεμπούτο πασαρέλα τον Σεπτέμβριο του 2008 στις εβδομάδες μόδας της Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Παρίσι.

Έχει περπάτησε στις πασαρέλες της της Νέας Υόρκης, του Παρισιού, του Μιλάνου και του Λονδίνου, και κατα καιρούς έχει υπάρξει μοντέλο για: Shiatzy Chen , Donna Karan , Dior , Gucci , Burberry , Yves Saint Laurent , Alexander McQueen , Balmain , Balenciaga , Zac Posen , Sonia Rykiel και Elie Saab , μεταξύ πολλών άλλων.

Τον Νοέμβριο του 2010, εντάχθηκε στο δυναμικό της Victoria Secret και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε Fashion Show ως ένα από τα αγαπημένα «αγγελάκια» της.

Έχει εμφανιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες για τα εμπορικά σήματα, όπως Alberta Ferretti , Cesare Paciotti , D & G , Donna Karan , Calvin Klein , Hermes , Nine West , Majestic Filatures , Max Mara , Barneys , Topshop , Tse , H & M , Bally , GAP , Moschino , Benetton , Estee Lauder , Estée Lauder.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατετάγη 11η στα Top 50 πιο εντυπωσιακά μοντέλα στην λίστα που καθ χρόνο καταρτίζει το διάσιμο models.com. Από τον Ιανουάριο του 2016 που έχει μπει για τα καλά στη Βιομηχανία της μόδας με τις φωτογραφίες της να παίζουν παντού έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Δείτε περισσότερα εδώ: models.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Constance Jablonski Constance Jablonski Constance Jablonski Constance Jablonski

Constance Jablonski

Constance Jablonski Constance Jablonski Constance Jablonski Constance Jablonski



Spread the love