Spread the love


Η Μαριλού Μοράλες (Marilou Morales) είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακό κορίτσια του ερωτικού κινηματογράφου και πολλές φορές μας έχει χαρίσει υπέροχες πόζες μαζί με την Μαρία Αλεξάνδρου, αλλά αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για την Ολυμπιακό.

Μάλιστα η εξωτική και πολύ σέξι παρουσία της Μαριλού, ξεχωρίζει από τα δυο μεγάλα τατουάζ στα όμορφα και γυμνασμένα οπίσθιά της.. που μια φορά αν τα δεις αποκλείεται να τα ξεχάσεις. Είναι μια ξανθιά με τέλειες αναλογίες, γλυκό πρόσωπο που στο κρεβάτι ξέρει όλα τα κόλπα για να το ανατινάξει !!

Η Μαριλού Μοράλες είναι ακόμα ένα αστέρι του ερωτικού κινηματογράφου του Δημήτρη Σειρηνάκη, που πάντα ξέρει να διαλέγει κορίτσια.

Λάτρευε τα γράμματα από μικρή, γι’ αυτό και σπούδασε ιστορικός. Όμως η Μαριλού Μοράλες ήθελε να ασχοληθεί με το θέαμα. Τον χορό τον είχε μέσα της. Άφησε λοιπόν την προοπτική της έδρας και δεν έγινε δασκάλα. Άλλωστε θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μείνουν προσηλωμένοι στη διδασκαλία οι μαθητές. Τα πλούσια προσόντα της «βγάζουν μάτι» και εκείνη φρόντισε να τα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Η Μαριλού, η κουβανικής καταγωγής νέα μούσα του Δημήτρη Σειρηνάκη, κατάγεται από την Πάτρα και έχει ζήσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, έχοντας μάλιστα κάνει μεγάλο κύκλο γνωριμιών στην πόλη, σε πολλούς τομείς.

Μάλιστα, έγινε γνωστή από μια ερωτική ταινία της που ενσαρκώνει μια διευθύντρια σε έναν μεγάλο οργανισμό και ο χρόνος της μοιράζεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Έτσι έρχεται και στην Αθήνα για να τιμωρήσει και να επιβραβεύσει όσους υπαλλήλους θεωρεί αυτή σωστό.

Όμως δεν αργεί για να γίνει το μοιραίο και να πηδηχτεί με τον υφιστάμενο της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η ίδια: «Τι να πω μου άρεσε πολύ.»

Το φιλμ έχει γυριστεί σε cult xxx ξενοδοχείο της Αθήνας όπου η εταιρεία παραγωγής έχει γυρίσει πάρα πολλές ερωτικές ταινίες μικρού μήκους και ερασιτεχνικά βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά τελικά η πορνοστάρ Μαριλού είναι επαγγελματίας στο είδος της!

Με σιλικονάτα βυζιά και σώμα άγαλμα η ξανθιά Λατινοαμερικάνα Κουβανέζικης καταγωγής δηλώνει λάτρης του σεξ και μπαίνει κατευθείαν στο ψητό χωρίς να χάνει χρόνο με ψέματα και περιστροφές.

Άμα σας αρέσουν οι γρήγορες γυναίκες, τότε η Μαριλού είναι η κατάλληλη ερωτική σύντροφος για εσάς! Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μαζί με την Μαρία Αλεξανδράτου έχουν κάνει ένα «καυτό» δίδυμο και όπου εμφανιστούν «σπάνε» ταμεία.

Στοιχεία πορνοστάρ Μαριλού

Όνομα: MARILOU
Ηλικία 26
Ύψος: 1.68 εκ
Βάρος: 51 κιλά
Εθνικότητα: Κουβανική
Ζώδιο: Ιχθύς
Μέγεθος Στήθους: D ΣΙΛΙΚΟΝΗ
Γλώσσες: Ισπανικά, Ελληνικά

Δείτε τη στο facebook.com

Απολαύστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες



Spread the love