Spread the love


H Bολλεϋμπολίστρια που ξεκίνησε την αθλητική δραστηριότητα στον Παναθηναϊκού, αλλά συνέχισε στο Γαλάτσι και σήμερα παίζει στον Ιωνικό Αγρίνιου. Ο λόγος για την Ηλιάνα Γιαννακοπούλου που είναι πανέμορφη με πολύ εκφραστικό πρόσωπο.

Η Ηλιάνα Γιαννακοπούλου μας εντυπωσίασε όταν την είδαμε να ποζάρει σε μια σειρά φωτογραφιών, με μαγιό στην παραλία και ενθουσιαστήκαμε.

Σε μια διαδικτυακή έρευνα είδαμε την μεταγραφή της και χαρήκαμε. Έτσι, το τμήμα βόλεϊ του «ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» ανακοινώνει την συνεργασία του με την 20χρονη Ηλιάνα Γιαννακοπούλου αθλήτρια της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού, γεννημένη το 1996, με ύψος 1.81 η οποία αγωνίζεται ως ακραία.

Δείτε τη κι εδώ: acemodels.gr

Καλωσορίζουμε την Ηλιάνα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας, γράφουν οι αγρινιώτες και εμείς με την σειρά μας της το ευχόμαστε με την καρδιά μας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στις πληροφορίες που γράφει στο facebook αναφέρει ότι Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στο τμήμα βιολογίας.

Δείτε τη στο facebook

Δείτε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ηλιανα Γιαννακοπούλου

Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου Ηλιανα Γιαννακοπούλου



Spread the love