Spread the love


Η Ιωάννα Μαλέσκου αναδείχθηκε Miss Κρήτη, αλλά κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις μέσα από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από τις υπέροχες αναρτήσεις της στο Instagram! Απλή και υπέροχη. Δείτε τη


«Δεν ήταν ποτέ η εξωτερική εμφάνιση ο προσανατολισμός μου» είχε πει η ίδια.  Είναι η πανέμορφη Πρεβεζάνα που αναδείχθηκε Miss Κρήτη το 2013, και κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις μέσα από τις τηλεοπτικές της εκπομπές, και με τις όμορφες αναρτήσεις της στο Instagram!

Ιωάννα Μαλέσκου

Ο λόγος για την Η 27χρονη Ιωάννα Μαλέσκου, που είναι η πιο σέξι παρουσιάστρια από την Κρήτη με διαφορά, αφού το τελευταίο διαστημα οι φωτογραφίες της ταξιδεύουν παντού.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η δασκάλα από την Πρέβεζα η οποία λατρεύει τη γυμναστική και παράλληλα έχει γίνει το νέο αστέρι της κρητικής τηλεόρασης, καθώς παρουσιάζει την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή στο ΚΡΗΤΗ TV.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι «γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πρέβεζα. Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη, Παιδαγωγικά στο ΑΠΘ και με κάλεσαν αμέσως ως αναπληρώτρια Δασκάλα Δημοτικού στην Κρήτη. Έκτοτε έμεινα και εργάστηκα εδώ. Σε μικρά χωριά του νομού Ηρακλείου και στο Ρέθυμνο».

 

Η ξανθιά παρουσιάστρια απέδειξε ότι ένα μοντέλο μπορεί να διαθέτει και μυαλό εκτός από εμφάνιση. Η Ιωάννα κατάγεται από την Πρέβεζα αλλά την τράβηξε στην Κρήτη το κλίμα και φυσικά οι άνθρωποι. Εργάζεται ως αναπληρώτρια σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης και θέλει να πιστεύει ότι είναι η αγαπημένη δασκάλα των μαθητών της.

 

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς κατέληξε στην τηλεόραση είπε ότι αρχικά δεν το είχε σκεφθεί να ασχοληθεί με το χώρο.

Ιωάννα Μαλέσκου

Δείτε την σελίδα της εκπομπής της cretetv.gr

Κάθε μέρα μας λέει «Καλό Μεσημέρι» στις 15:00 στον πιο όμορφο και φωτεινό τηλεοπτικό κόσμο που έχει φτιάξει με αγάπη για μας. «Μέρα χωρίς χαμόγελο, είναι χαμένη μέρα’ λέει ο θυμόσοφος λαός… Γι’ αυτό κι εμείς καθημερινά, σας υποδεχόμαστε στο σπιτικό μας, φορώντας το πιο ζεστό και αληθινό χαμόγελό μας.»

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τη σε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου  Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Μαλέσκου



Spread the love