Spread the love


Ο λόγος για την Kendra Sunderland, την φοιτήτρια που έγινε πολύ διάσημη όταν στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της γύρισε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που σε μια ώρα το είχαν δει περισσότεροι από 250 χιλιάδες άτομα. Και συνεχίζει.

Ναι, η τότε 19χρονη Kendra Sunderland γύρισε ένα online βίντεο δείχνοντας το στήθος της το στήθος της σε ένα κλιπ 31 λεπτών, και οι μαθητές που περπάτησαν πίσω της έδειχνα φανερά να τους αγνοεί.

Η Kendra Sunderland φοιτούσε στο «Oregon State University», και το σέξι βίντεό της μέσα από την πλατφόρμα X-rated το μοιράστηκαν πάνω από 250.000 φορές σε απευθείας σύνδεση.

H κοπέλα που λατρεύει το διάβασμα και τις βιβλιοθήκες , και συνηθίζει να τα βγάζει εκεί, της αρέσει να δείχνει το στήθος της όπου βρεθεί και όπου σταθεί, αφού όπως υποστηρίζει είναι το πιο δυνατό της σημείο.

Τα πάει πολύ καλά και ως μοντέλο αφού δεν ντρέπεται να πουλήσει και να προωθήσει διάφορα προϊόντα αξιοποιώντας τα ταλέντα της μέσω των social media.

Από τότε έχει εξελιχθεί σε μια γνωστή πορνοστάρ που κόβει χιλιάδες εισητήρια κάθε μέρα όπως μας πληροφορεί και η Ρωσική πλατφόρμα, αντίστοιχη του Facebook:  vk.com

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1995, και από τότε που ήταν μικρό κορίτσι ήθελε πάντα να γίνει μοντέλο και να επιδεικνύει το κορμί της.

Όπως γράφει στο βιογραφικό της: «Ονειρεύτηκα ότι είμαι το καυτό κορίτσι του playboy και τουSports Illustrated για μία ημέρα. Όταν άρχισα να δείχνω το κορμί μου με δωρεάν κάμερες ένιωσα ελεύθερη και ευλογημένη, πράγμα όμως που ξεπερνάει το διασκεδαστικό όταν άρχισα να πληρώνομαι για αυτό. Δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας, δεν ελέγχουν τη ζωή μου. Είχα χρόνο να ξεπεράσω το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να με δει τελικά μου γυμνή, έτσι δεν ήμουν τόσο αναστατωμένη όταν κυκλοφορούν τα βίντεό μου.»

Δείτε την σελίδα της: datebrokecollegegirls.com

Δείτε τη στο twitter το και στο facebook

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland Kendra Sunderland



Spread the love