Spread the love


Έχει τρελαθεί η Kim Kardashian και πότε δείχνει στήθος πότε κυκλοφορεί χωρίς εσώρουχα αλλά αυτή τη φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό αφού επέλεξε να εμφανιστεί με ένα καταπληκτικό σύνολο see through και να τραβήξει όλα τα φλας επάνω της.

Η Kim Kardashian φόρεσε ένα πολύ προκλητικό see through στο Παρίσι, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 που αναστέναξαν όσοι την είδαν από κοντά.

Μάλιστα όλοι αναρωτήθηκαν αν φορούσε εσώρουχα, γιατί μια στενή λωρίδα «υφάσματος» στα επίμαχα σημεία ήταν μέρος του φορέματος.

Τώρα τι να πούμε για την 35χρονη Kim Kardashian.. θέλουμε δεν θέλουμε την γνωρίζουμε ως είναι μια Αμερικανίδα με Αρμενική καταγωγή που όμως έχει πολύ έντονη προσωπικότητα. Έγινε διάσημη μέσα από οικογενειακό reality και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λανσάρει μόδα ως μοντέλο. Τέλος να επισημάνουμε ότι σε λίγες ήμερες θα έχει και τα γενέθλια της αφού έχει γεννηθεί στις 21 Οκτωβρίου 1980.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η τηλεοπτική προσωπικότητα ακολουθείτε πιο πολύ από γυναίκες παρά από άντρες, και αυτό γιατί πάντα προτείνει νέα προϊόντα ομορφιάς στις φίλες της, και ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που τολμάει να τα βγάλει μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς που χειρίζεται σηκώνει πανικό και τα likes πέφτουν βροχή.

Δείτε την σελίδα της: kimkardashianwest.com

Έτσι τα κορίτσια που την ακολουθούν στο πρόσωπό της έχουν βρει το ιδανικό fashion icon, που ποτέ δεν κρύβει τα μυστικά της ομορφιάς της, και της αρέσει υπέρ του δέοντος να εκθέτει την προσωπική της ζωή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Kim Kardashian πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις, επιλέγοντας να φορέσει πάνω της ότι πιο σέξι υπάρχει για τα τονώσει ακόμη περισσότερο το πλούσιο μπούστο της και τα υπερμεγέθη οπίσθιά της.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τη στο φωτο αφιέρωμα που ακολουθεί:

Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian

Δείτε ακόμα:

Όλες οι τελευταίες σέξι εμφανίσεις της Kim Kardashian



Spread the love