Spread the love


Η Lais Ribeiro είναι μια Βραζιλιάνα που κόβει την ανάσα, και αυτός είναι ο λόγος που έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα αγγελάκια της Victoria Secret. Μάλιστα όταν προβάρει εσώρουχα τότε σταματούν τα τραμ μπροστά στην εξωτική της ομορφιά Δείτε τη.

Μάλιστα, το κορμί της είναι ιδανικό λόγο των αναλογιών της για τα μοναδικά εσώρουχα της εταιρείας Victoria Secret, γι αυτό και οι φωτογραφίες της στον διεθνή τύπο χαρακτηρίζονται ως σέξι.

Έτσι, για ακόμα μια φορά φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα της Victoria Secret στη νέα σειρά που κυκλοφόρησε μέσα στον Οκτώβριος του 2016, και από ειδήμονες χαρακτηρίσθηκε ως η πιο «Hot συλλογή..»

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Lais Ribeiro είναι ένα από τα πιο «κολασμένα» αγγελάκια αφού προέρχεται από την μαγική Βραζιλία, εκεί που θεοποιούν το γυναικείο σώμα. Η 26χρονη καλλονή έχει γεννηθεί στις 5 Οκτωβρίου, 1990 και έχει ύψος: 180 εκατοστά χωρίς τα τακούνια της.

Οι χρήστες του διαδικτύου την αναζητούν στο instagram και θαυμάζουν τις φωτογραφίες της, αφού ως τώρα έχει ανεβάσει 2,261 δημοσιευμένες πόζες της και την ακολουθούν περισσότεροι από 876 χιλιάδες φίλοι της.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro

Δείτε και ορισμένες topless φωτογραφίες της Lais Ribeiro από τον διάσημο φωτογράφο David Bellemere που φιλοξενήθηκαν στο «Lui Magazine» στο τείχος που κυκλοφόρησε για τον Σεπτέμβριο του 2016.

Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro

Τέλος, δείτε το βίντεο από τον μάστορα Lais Ribeiro για την φωτογράφηση που φιλοξενήθηκε στο περιοδικό «GQ Mexico» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016, και μετά θαυμάστε και τις φωτογραφίες της που ακολουθούν από αυτή την φωτογράφηση.

Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro Lais Ribeiro



Spread the love