Spread the love


Τη λένε Mara Bagdasaryan και την έχουν φοβηθεί όλοι οι αστυνομικοί της Μόσχας, καθώς οδηγεί την σπορ Mercedes AMG της στο τέρμα, χωρίς να δίνει δεκάρα για τα όρια ταχύτητας.

Άλλη μια «κόρη ρώσου ολιγάρχη» (αλλά αυτή τη φορά με αρμένικη καταγωγή) η Mara Bagdasaryan έχει γίνει ένας μικρός θρύλος στη Ρωσική πρωτεύουσα καθώς έχει μαζέψει ήδη 350 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα! Η ίδια αδιαφορεί, καθώς στα 23 της χρόνια αυτό που την ενδιαφέρει είναι να ποζάρει προκλητικά στο Instagram της, με τα πανάκριβα αμάξια της συλλογής της, από Mercedes AMG C 63 έως Nissan GTR, Honda Type R και Porsche 911. Και δεν σταματά στα αυτοκίνητα αλλά έχει και μια σειρά από σπορ μηχανές!

Mara

Mara

Mara

Mara

Ανάμεσα στις εικόνες των αυτοκινήτων –που πολλά έχουν την επιγραφή Mara επάνω τους- προφανώς για να μην κάνουν τον κόπο οι αστυνομικοί της τροχαίας να την σταματάνε και να στέλνουν κατευθείαν την κλήση σπίτι της, ποζάρει με τα εσώρουχα καλυμμένη με 500ευρα ή ντυμένη με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα. Κάτι δηλαδή συνηθισμένο για τη «χρυσή νεολαία» της Ρωσίας, που αποτελείται από πλουσιόπαιδα που προσπαθούν να ξοδέψουν τα χρήματα των γονέων τους με όσο πιο προκλητικό τρόπο γίνεται.

Mara

Η Mara πάντως έχει «εστιάσει» στο να γυρνά τις νύχτες στη Μόσχα με τέρμα το γκάζι, αφήνοντας τις κλήσεις απλήρωτες. Πρόσφατα, ο πατέρας της πλήρωσε περίπου 13.000 ευρώ για 140 κλήσεις, αλλά είναι σίγουρο πως η κορούλα του θα του φέρει κι άλλες….

Mara

Δείτε την προκλητική Mara στο Instagram της και βέβαια ένα βίντεο από τις νυχτερινές της περιπέτειες.



Spread the love