Spread the love


Θα μπορούσε να γίνει η Melania Trump η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών; Θα περιμένουμε μερικές μέρες για το δούμε, αλλά σίγουρα σήμερα είναι η πιο σέξι σύζυγος υποψηφίου προέδρου που έχουμε δει!

Γεννημένη στην τότε ενιαία Γιουγκοσλαβία, το 1970, η Melania Knavs (όπως ήταν το πατρικό της) ήταν ένα χαμηλών τόνων κοριτσάκι, κόρη της Αμαλίας που δούλευε σε κλωστουφαντουργία και του Βίκτορ, ενός πωλητή αυτοκινήτων. Οι συμμαθητές της, θυμούνται όπως πως από μικρή ήταν πολύ καλοαναθρεμένη, και πολύ σικ, κάτι που την έκανε να ξεχωρίζει.

Melania Trump

Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε με τον πιο απλό τρόπο. Την είδε στην Λιουμπλιάνα (όπου η Melania πήγαινε Λύκειο) ο φωτογράφος Στάνε Τζέρκο το 1987. Η Melania περίμενε ένα φίλο της έξω από μια επίδειξη μόδας και ο φωτογράφος αμέσως κατάλαβε πως είχε τα προσόντα για να ανέβει στην πασαρέλα.

Η καριέρα της γρήγορα πήρε ανοδική πορεία και στις αρχές της δεκαετίας του 90 έφυγε από την Σλοβενία (καθώς η Γιουγκοσλαβία είχε πλέον διασπαστεί) για το εξωτερικό, αφήνοντας μάλιστα στη μέση τις πανεπιστημιακές σπουδές της. Έγινε εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά, συμμετείχε σε μεγάλες καμπάνιες ρούχων και κάποια στιγμή υπέγραψε και με το πρακτορείο μοντέλων του Ντόναλντ Τράμπ.

Τον ίδιο τον Τράμπ τον γνώρισε το 1998 στη Νέα Υόρκη και τελικά παντρεύτηκαν το 2005. Ήδη η σχέση τους είχε γίνει γνωστή καθώς ο Τράμπ την είχε σχολιάσει σε ένα ραδιοφωνικό σώου. Μάλιστα στο γάμο που ήταν γεμάτος από σελέμπριτις, είχε πάει και το ζεύγος Κλίντον! Που να φανταστούν βέβαια ότι πάνω από 10 χρόνια αργότερα η Χίλαρι θα βρισκόταν αντιμέτωπη στην προεδρική κούρσα με τον Ντόναλντ.

Η Melania γέννησε το 2006 τον γιο της, Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ, τον οποίο πολλές φορές αποκαλεί “Μίνι Ντόναλντ”.

Προς το παρόν η Melania Trump γυρνά τις ΗΠΑ συμμετέχοντας σε διάφορες προεκλογικές εκδηλώσεις, πάντα εντυπωσιακή και ντυμένη άψογα. Και βέβαια προσπαθεί κομψά να απολογηθεί για τις διάφορες υπερβολές και προσβλητικές εκφράσεις που κατά καιρούς ξεστομίζει ο άνδρας της, ο οποίος μοιάζει αποφασισμένος να αφήσει εποχή ως ο πιο άγαρμπος και βωμολόχος υποψήφιος που έχει εμφανιστεί για την προεδρία της χώρας!

Δείτε τη στο twitter το facebook  και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania TrumpMelania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump   Melania Trump Melania Trump Melania Trump

Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump

Melania Trump  Melania Trump Melania Trump

Melania Trump Melania Trump Melania Trump Melania Trump



Spread the love