Spread the love


Η 52χρονη Monica Bellucci είναι το απόλυτο θηλυκό που κόβει την ανάσα με κάθε της πόζα. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα μας επέτρεψε να έχουμε πλήρη εικόνα του σώματός της μέσα από πολύ κομψά See Through, και σέξι πόζες.

Η Monica αναδεικνύεται η τέλεια κυρία, μετά την τελευταία της εμφάνιση στον κινηματογράφο Haymarket του Λονδίνου, το Σάββατο 15/10/2016. Η Ιταλίδα ηθοποιός, γνωστή για “Τα Πάθη του Χριστού”, “Malèna», «L’Appartement» και με μικρή συμμετοχή στο τελευταίο James Bond κάθε φορά μας εκπλήσσει, γιατί ξέρει τον τρόπο.

Η Monica Bellucci έχει γεννηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 1964 και ωριμάζει σαν το παλιό κρασί χωρίς να χάνει την γοητεία της.

Για περισσότερα δείτε στην wikipedia.org

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε την στην τελευταία της εμφάνιση, αλλά θαυμάστε τη και στις πιο όμορφες πόζες της από το παρελθόν της στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci Monica Bellucci

Δείτε ακόμα:

Monica Bellucci: Όλες οι «καυτές» πόζες της Ιταλίδας από την αρχή της καριέρας της (70 ΦΩΤΟ)

Η Monica Bellucci υγρή για το Paris Match



Spread the love