Spread the love


Σε μια πολύ όμορφη φωτογραφία πόζαρε ο γνωστός και αγαπημένος μας Έλληνας ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μαζί με την γυναίκα του, τους γονείς του, και τα πεθερικά του. Δείτε την τέλεια οικογενειακή φωτογραφία.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φωτογραφήθηκε με τη μητέρα του και τους γονείς της συζύγου του μετά το τέλος της παράστασης με την οποία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μαζί με την Μαρία Ναυπλιώτου, οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και έλαβαν εξαιρετικές κριτικές. στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το ημέρωμα της στρίγγλας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. στο θέατρο Βρετάνια, Πανεπιστημίου 7.

Στο κοινό μεταξύ φίλων, συναδέλφων και θεατών βρίσκονται και αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα των ηθοποιών.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου και τους γονείς τους. Ενώ από τους θεατές δεν έλειπαν και οι κουμπάροι του ζευγαριού ένας εκ των οποίων είναι ο γνωστός σκηνογράφος  Μανώλης Παντελιδάκης.

Δείτε τις οικογενειακές φωτογραφίες που ακολουθούν:

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε «μυστικά» στις 7 Ιουνίου 2015, στη Βενετία.Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, στην ερώτηση αν το ζηλεύει η σύζυγός του Λίνα η απάντηση που έδωσε ήταν εξαιρετικά όμορφη και αποστομωτική.

«Ξέρει πολύ καλά πόσο πολύ την αγαπάω, πόσο σημαντική είναι στη ζωή μου, πόσο ακριβό δώρο αποτελεί για εμένα, επομένως δεν έχει ανησυχίες τέτοιου τύπου. Η καρδιά μου της ανήκει. Όταν αγαπάς, δεν ενδίδεις σε Σειρήνες. Για εμένα σου μιλάω. Για άλλους δεν ξέρω».

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος



Spread the love