Spread the love


Ο Vincent Cassel (Βενσάν Κασέλ) που για αρκετά χρόνια ήταν παντρεμένος με την Μόνικα Μπελούτσι βρήκε μια 19χρονη Tina Kunakey να την αντικαταστήσει.. αφού οι δυο τους μετά από 14 χρόνια κοινού βίου έριξαν αυλαία στο γάμο τους το 2013.

Την είδηση επιβεβαίωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τα γραφεία Τύπου των δύο ηθοποιών, με ξεχωριστές ανακοινώσεις τους, σκορπώντας θλίψη στους φανατικούς θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο, αλλά και ρίγη συγκίνησης σε όλον τον ανδρικό πληθυσμό, αφού η εντυπωσιακή Μόνικα θα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερη.

Η Μόνικα όμως ακόμα είναι ελεύθερη, αλλά ο 50χρονος Γάλλος ηθοποιός Vincent Cassel μοιάζει να είναι τρελά ερωτευμένος με μία 19χρονη σκέτη «φωτιά».

Ο λόγος για την Τίνα Κουνίκι (Tina Kunakey), Ιταλίδα και αυτή, από τη Σικελία αλλά ζει στο Λονδίνο, και δουλεύει σκληρά ως μοντέλο και δεν κρύβει και αυτή τον θαυμασμό και τον έρωτά της για τον αναγνωρίσιμο ηθοποιό.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εμφανίστηκαν μαζί σαν ζευγάρι για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι στη χώρα των Βάσκων, στην Ισπανία, και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες και στα social media.

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να αισθάνεται πολύ όμορφα η «πιτσιρίκα» αφού αντικατέστησε την Monica Bellucci στο πλευρό του Vincent Cassel, και δεν είναι λίγο αυτό.

Δείτε την Tina Kunakey στο instagram δείτε και τον Vincent Cassel instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

 

Tina Kunakey  Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey Tina Kunakey



Spread the love