Spread the love


Η Ashley Graham είναι το πιο ψωμωμένο μοντέλο καίει καρδιές μετά από τις τελευταίες της φωτογραφίες με bikini, αφού είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι τα κορίτσια με πιασίματα ανεβάζουν την αντρική τεστοστερόνη, τρελαίνουν την αδρεναλίνη και κάνουν τους άντρες ταύρους στο κρεβάτι.

Ο λόγος για την Ashley Graham ένα από τα πιο ψωμωμένα μοντέλα που περπατούν στην πασαρέλα, κάνει απίστευτα σκέρτσα και κουνήματα, και όταν φοράει μαγιό βάζει κάτω ακόμα και την Καρντάσιαν.

Το 28χρονο μοντέλο στην τελευταία της φωτογράφηση επέλεξε ένα μαύρο bikini που αναδεικνύει τις καμπύλες της, λίγο πριν τα τα 29α γενέθλιά της φωτογραφήθηκε στο Κανκούν, του Μεξικό, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, και ανέβασε όμορφες selfie.

Μάλιστα οι πολύ κακές γλώσσες όταν θέλουν να υποβιβάσουν την σέξι πλευρά του μοντέλου αναφέρουν ότι κάθε 1 χρόνος επάνω της είναι και 1 κιλό λίπους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί, αφού συνεχίζει ακάθεκτη την επαγγελματική της πορεία.

Η Ashley Graham είναι μια Αμερικανίδα μοντέλο που γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1987, κι έγινε γνωστή για τα παραπανίσια κιλά της που δεν θέλει να αποχωριστεί.

Δείτε τη στο το  facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham

Όπου κι να φωτογραφήθηκε προκάλεσε χαμό αφού οι πόζες της κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα.Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham

Οι σέξι πόζες της στο ανδρικό περιοδικό Maxim είχαν αφήσει εποχή, αφού και αυτή η φωτογράφηση πρόσθεσε ακόμα ένα λιθαράκι στην καριέρα της, και την έκανε να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από το αντρικό κοινό.

Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham

Είναι δυνατό, αν και με παραπανίσια κιλά για συνηθισμένο μοντέλο να μοστράρει σε όλα τα σέξι ανδρικά περιοδικά; Και όμως είναι, αφού όπως αναφέραμε και πρωτύτερα οι γυναίκες με πιασίματα είναι αυτές που προκαλούν την ανδρική σεξουαλικότητα.. και φαντασία.

Ashley Graham

Ashley Grahamashley-graham



Spread the love