Spread the love


Ακόμη μια κοπέλα έχει βγάλει στο σφυρί την παρθενιά της. Αυτή τη φορά η ιστορία είναι ακόμη πιο τραγική καθώς η οικογένεια της είναι άστεγη μετά από μια πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι της.

Η μόλις 20 ετών Katherine Stone από το Σίατλ των ΗΠΑ έχει βγει σε δημοπρασία για να προσφέρει την πρώτη της ερωτική εμπειρία, σε κάποιο ευκατάστατο αλλά και προφανώς άρρωστο στο μυαλό.

Δείτε τη στο twitter

Όπως λέει η ίδια, όλα γίνονται καθώς εδώ και δύο χρόνια η ίδια και η οικογένεια της έχουν μείνει στο δρόμο μιας το σπίτι τους κάηκε και δεν το είχαν ασφαλίσει. Έτσι έπεσε στα δίχτυα του γνωστού αμερικανού προαγωγού Dennis Hof,  ο οποίος είναι ιδιοκτήτης 7 από τους συνολικά 19 νόμιμους οίκους ανοχής στην πολιτεία της Νεβάδα, της μόνης στις ΗΠΑ όπου η πορνεία είναι νόμιμη.

stone-1

Έτσι η νεαρή μένει στο διάσημο Bunny Ranch, και μαθαίνει τα μυστικά της «δουλειάς», αλλά δεν κάνει σεξ με πελάτες, μόνο προσφέρει «υπηρεσίες σε κυρίους». Αντίθετα περιμένει να λήξει μια παράξενη διαδικτυακή δημοπρασία που έχει οργανώσει ο Hof με το όνομα «America’s Next Top Bunny Ranch Virgin», μιμούμενος τα αντίστοιχα ριάλιτι σώου, με έπαθλο την παρθενιά της.

Παρθενιά

Βέβαια για να μην έχει κανείς ψευδαισθήσεις, η 20χρονη έχει αποφασίσει να γίνει πόρνη και δηλώνει πως θα μείνει στον οίκο ανοχής μια πενταετία, οπότε η όλη ιστορία μπορεί να είναι αληθινή αλλά δεν κρύβεται και το όλο μάρκετινγκ που έχει στήσει ο Hof, ο οποίος δηλώνει περήφανος για το επάγγελμα του.

stone-2

Δείτε την σελίδα της: kitkatranch.com

Προς το παρόν η μεγαλύτερη προσφορά είναι στα 400.000 δολάρια αλλά η Katherine περιμένει όπως λέει «έναν άνδρα με τον οποίο θα νιώσω μια σύνδεση, ώστε να είναι ξεχωριστή και για τους δυο μας η εμπειρία. Δεν είναι μόνο για τα λεφτά».



Spread the love