Spread the love


Η δική μας Ρία Αντωνίου έχει ανάψει φωτιές στη γειτονική Ιταλία με τις πανέμορφες και προκλητικές της εμφανίσεις, όχο μόνο πάνω στο κόκκινο χαλί των κινηματογραφικών φεστιβάλ, αλλά και στην ιταλική τηλεόραση που εκανενε μια πολύ «hot» εμφάνιση. Ναι, χόρεψε σε στύλο.

Είναι μια πανέμορφη Ελληνίδα που ευτυχώς γι αυτή πρόλαβε κι έφυγε πριν από την οικονομική κρίση που χτύπησε την χώρα μας αρχίζοντας νέα καριέρα στην γειτονική Ιταλία.

Την τελευταία φορά είδαμε την Ρία Αντωνίου ήταν να περπατάει και να κλέβει τις εντυπώσεις μαζί με τα αντρικά βλέμματα πάνω στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Ρώμης.

Αυτή τη φορά όμως είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να έχει ανεβάσει ένα μικρό βίντεο από εμφάνιση της στην Ιταλική τηλεόραση με εσώρουχα να λικνίζεται κάνοντας χορευτικό σε ένα στύλο στη μέση του σκηνικού και μας έκοψε την ανάσα.

Δείτε την στο twitter και στο instagram

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια γι αυτό απολαύστε την στο βιντεάκι της που ακολουθεί:

Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου

Δείτε ακόμη:

Όλα τα «καυτά» θέματα της Ρίας Αντωνίου εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love