Spread the love


Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός Burak Özçivit δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό του συνέβη στην Αθήνα. Απίστευτες εικόνες λατρείας του γυναικείου πληθυσμού σε άντρα σ ηθοποιό είχαμε χρόνια να δούμε στην Αθήνα. Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ.

«Επίθεση» φιλίας και θαυμασμού έκαναν σήμερα Πέμπτη οι νεαρές θαυμάστριες του Μπουράκ Οτζιβίτ (Burak Özçivit ) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννη, όπου από νωρίς το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί περιμένοντας να δουν τον τηλεοπτικό «Κεμάλ» του σίριαλ Κara Sevda.

Σημειώστε ότι η ώρα προσέλευσή τους ήταν 17:30 και από τς 15:00 άρχισε να μαζεύονται γυναίκες έξω από την πόρτα του Ιδρύματος της οδού Πειραιώς.

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας του «Ο αδερφός μου», ανοίγοντας έτσι, το τριήμερο «Turkish Film Days» (13-15/10-2016) με επτά ταινίες διακεκριμένων σκηνοθετών του σύγχρονου τουρκικού κινηματογράφου.

Πριν μεταβεί στο Ίδρυμα Κακογιάννη επισκέφθηκε την Ακρόπολη.

Πλαισιωμένος από τον πρεσβευτή της Τουρκίας Κερίμ Ουράς, που ήταν η τελευταία του μέρα στην Αθήνα, και τη μορφωτική ακόλουθο της πρεσβείας, Ασλί Ακσοuνγκιούρ, ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε:

«Απορώ κι εγώ ο ίδιος γιατί άργησα τόσο να επισκεφτώ την χώρα σας. Είμαστε γείτονες λαοί κι εσείς γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό. Αισθάνομαι ότι είμαστε αδέλφια και γι’ αυτό σας αφιερώνω τον τίτλο της ταινίας όπου πρωταγωνιστώ: «Ο αδερφός μου», είπε ο Μπουράκ Οτζιβίτ.

Σε ερώτηση για την απήχηση που έχουν στην Τουρκία οι ταινίες που γνωρίζουμε στην Ευρώπη και τα Φεστιβάλ (π.χ. του Nουρί Μπίλγκε Τσεϊλάν), απάντησε ότι δεν διαχωρίζει τις ταινίες ανάλογα με τα εισιτήρια που κόβουν, «αλλά με την δύναμη του συναισθήματος που μεταδίδουν στον θεατή».

Δείτε την συνέντευξη τύπου:

Το τριήμερο Τουρκικού Κινηματογράφου, που επιμελείται το γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, έχει επίσης ως στόχο τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

mariana-1

Οι προβολές συνεχίζονται στις 14/10 με τις ταινίες «Ψιθύρισέ μου εάν ξεχάσω» του Τσαγκάν Ιρμάκ, «Πέρα από τον λόφο» του Ερμίν Αλπέρ, «Σίβαs» του Kαάν Μουτζντετσί και στις 15/10 οι ταινίες «Ψάρι» του Ντερβίς Ζαΐμ, «Κισσός» του Tόλγκα Καρατσελίκ. Η αυλαία θα κλείσει με το «Κάποτε στην Ανατολία» του Nουρί Μπίλγκε Τσεϊλάν.

Η είσοδος για τις προβολές στο Ίδρυμα Κακογιάννη είναι ελεύθερη.

Δείτε τον στο twitter το facebook και στο instagram

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι σπάνιο καλλιτέχνης του μεγέθους του και της δημοτικότητας του να ασχοληθεί τόσο πολύ με το κοινό του.

Το πρόγραμμα του ήταν πάρα πολύ σφιχτό στην Αθήνα, κι ενώ έφυγε από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου, εντούτοις ξαναγύρισε για να δει την ταινία του μαζί με τους φίλου του στη Ελλάδα, κάτι που έκανε όλες της θαυμάστριες να αισθανθούν πολύ όμορφα αφού το αγαπημένο τους είδωλο τους δικαίωσε την τηλεοπτική «φιλία» τους.

Burak Özçivit Burak Özçivit Burak Özçivit Burak Özçivit

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο αγαπητός ηθοποιός Μπουράκ Οζτσιβίτ δεν μπορούσε να βγει από την μπροστινή πόρτα λόγου της μεγάλης αγάπης του κόσμου και οι υπεύθυνοι ασφαλείας προσπάθησαν να του αλλάξουν δρομολόγιο, και να τον φυγαδεύσουν από την πίσω πόρτα, αλλά οι θαυμάστριες το κατάλαβαν..Burak Özçivit Burak Özçivit Burak Özçivit Burak Özçivit Burak Özçivit

Δείτε ακόμα:

Μπουράκ Οζτσιβίτ: Κάθε βράδυ κλείνει σπίτια σε Ελλάδα, Ευρώπη και Τουρκία!



Spread the love