Spread the love


Η Σίντυ Σεφέρη ανήκει στο ζώδιο του τοξότη και σπούδασε «Fachoberschule Gesundheit und Soziales». Είναι μια Ελληνίδα που ξεχωρίζει για τα σωματικά της προσόντα, αφού διαθέτει πολύ γυμνασμένο κορμί γιατί ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Δείτε τη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει ότι: «Λατρεύω να γυμνάζομαι, να παίζω βόλεϊ και να παρακολουθώ βίντεο Μακιγιάζ. Πήγαινα 11 χρόνια χορό και έπαιζα 2 χρόνια βόλεϊ σε ομάδα, ένα χρόνο στην Ελλάδα και έναν χρόνο στην Γερμανία.»

Μάλιστα αναφέρει ότι: «Στόχος και όνειρο μου είναι να μπορέσω κάποτε να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μακιγιάζ. Σκοπεύω μελλοντικά να αρχίσω youtube, όταν θα έχω στη κατοχή μου καλή κάμερα και αρκετό χρόνο. Πιστεύω είναι υπέροχο το αίσθημα να μπορείς να βοηθήσεις άτομα μέσα από τα βίντεο σου και να είσαι πηγή έμπνευσης για αυτά. Και αυτός είναι ο στόχος μου και η μεγαλύτερη επιθυμία μου.»

Αυτό το χρονικό διάστημα η Σίντυ Σεφέρη ζει στην Γερμανία, και όπως αναφέρει «προσπαθώ να είμαι δυνατή ακόμα και όταν μερικές φορές μοιάζει δύσκολο. Μια στιγμή αδυναμίας μου ήταν στο δημοτικό όταν με κοροϊδεύαν λόγω της καταγωγής μου. Τότε με ένοιαζε και με πλήγωνε ως παιδί. Απίστευτο πόσο άδικα μπορούν να γίνουν τα παιδιά μερικές φορές.»

Δηλώνει δεσμευμένη, και ως αφορά το φλέρτ πολύ συνειδητοποιημένη: «Κατά την γνώμη μου στις μέρες μας οι περισσότεροι κοιτάνε την τσέπη πάρα το εσωτερικό ενός ατόμου και έτσι έχει χαθεί το αληθινό φλερτ. Δεν είμαι κάποια που λατρεύει ακριβά δώρα, κοσμήματα κτλ. Για μένα ελκυστικό είναι κάτι που ο άλλος κάνει μέσα από την καρδιά του- ένα λουλούδι, μια όμορφη κουβέντα όπως “είμαι εγώ εδώ για σένα”. Αυτό είναι το καλύτερο και πιο αληθινό φλερτ για μένα και αυτό το φλερτ μου προσφέρει το αγόρι μου.»

Η  Σίντυ Σεφέρη μάλιστα το προχωράει λέγοντας ότι: «Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει ιδανικό αρσενικό όπως και δεν υπάρχει ιδανικό θηλυκό. Δεν υπάρχουν ιδανικός άνθρωποι, υπάρχουν όμως χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άνθρωπο, άντρα ή γυναίκα όμορφο. Κάποια από αυτά είναι η εξυπνάδα, το χιούμορ και το αίσθημα της σιγουριά που μπορεί να σου προσφέρει κάποιος. Να είναι εκεί για σένα και να σε προσέχει. Δεν χρειάζεται να είναι πλούσιος ή να οδηγάει το πιο καινούριο αμάξι. Πότε δεν είχα τέτοια κριτήρια. Το μεγαλύτερο κριτήριο μου είναι να έχω κάποιον δίπλα μου με τον οποίο να γίνομαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, που να με εμπνέει.»

Τέλος επισήμανε ότι «Ένα όνειρο μου είναι κάποτε να μπορέσω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο. Νέες κουλτούρες και άτομα είναι κάτι που με εξιτάρει. Κυρίως θα ήθελα να ταξιδέψω στην Αμερική και να μπορέσω να ζήσω εκεί, συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.»

Στις κακές της συνήθεις αναφέρει ότι: Μια κακία συνήθεια μου είναι ότι τρώω τα νύχια μου, δυστυχώς χρόνια τώρα. Κάθε φορά που προσπαθώ να το αφήσω, το ξεκινάω αυτόματα. Μια καλή συνήθεια μου είναι ότι αρέσει να βοηθάω ανθρώπους όπως και ζώα. Δίνω λεφτά σε άστεγους και μια καλή πράξη που κάναμε με το αγόρι μου είναι ότι ταΐσαμε πολλά αδέσποτα στις διακοπές μας.»

Δείτε τη στο ask.fm και στο facebook

Απολαυστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη Σίντυ Σεφέρη

Πηγή: nyxtobaths



Spread the love