Spread the love


Η Σοφία Χαρμαντά είναι η 20χρονη φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ. Δεν έχουμε εμμονή μαζί της, αλλά δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι αυτό το κορίτσι ξέρει να ξεχωρίζει. Δείτε το αφιέρωμα που ακολουθεί.

Η Σοφία Χαρμαντά έχει στο βιογραφικός της ορισμένες πολύ καλές guest εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», «Blind taste» και στην στήλη της μόδας του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

Αυτό το κορίτσι, παρόλο που δεν είναι καθόλου γνωστή (έχει κάνει μόνο μια φωτογράφηση για το Kool Magazine) έχει βρεθεί να έχει πάνω από 36,9 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram.

Η Σοφία Χαρμαντά κάνει από μικρή μπαλέτο και της αρέσει να χορεύει λάτιν, και μπορεί να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια σε νέο εθνικό μας sex symbol, με όλα τα benefits που έχει αυτή η θέση., και το απαραίτητο μπλα-μπλα, κάτι που μένει να αποδειχθεί, να κάνει μια πολύ καλοαμειβόμενη καριέρα ως παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση.

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το κορίτσι θα είναι πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου, και σίγουρα το πτυχίο της θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην οποιαδήποτε καριέρα διαλέξει να ακολουθήσει.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν σε ένα μεγάλο αφιέρωμα:
Σοφία Χαρμαντά

Σοφία Χαρμαντά

Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά

Σοφία Χαρμαντά

Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά Σοφία Χαρμαντά



Spread the love