Spread the love


Η Sommer Ray από τότε που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το instagram έχει τρελαθεί αφού κάνει καριέρα εστιάζοντας στο πιο δυνατό σημείο του κορμιού της. Αυτό είναι τo κορίτσι με τα πιο όμορφα οπίσθια. Δείτε τα

Μετά από πολλές έρευνες στο θέμα τον οπισθίων, μετά από διενέξεις και αλλεπάλληλες ώρες κουβέντας για το πια κοπέλα έχει τους πιο όμορφους και γυμνασμένους γλουτούς αποφασίσαμε ..

Βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, αλλά θεωρούμε ότι τα κάτωθι είναι άξια λόγου για να τα δείξουμε επειδή είναι όμορφα και γυμνασμένα οπίσθια που θα ήθελε να θαυμάσει ο κάθε άντρας.

Φανταστείτε το πόσο όμορφα έχουν κριθεί τα οπίσθιά της από τους άνδρες του διαδικτύου αφού με μόνο 120 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 9.3 εκατομμύρια άτομα ανακηρύσσοντας την Ray ως η βασίλισσα του instagram.

Κάθε μέρα η κοπέλα βλέπει τον προσωπικός της λογαριασμό να γεμίζει φίλους από όλο τον κόσμο, αφού η αξία της είναι τεράστια, και οι άντρες κρίνουν αλλιώς τα «γυναικεία» θέματα, και όχι άδικα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το μεγαλύτερο ψέμα του κόσμου είναι ότι οι άντρες το πρώτο που κοιτάζουν σε μια γυναίκα είναι τα μάτια της.

Δείτε την σελίδα της: sommerray.me

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό:

Sommer Ray Sommer Ray

Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray

Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray

Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray

Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray Sommer Ray



Spread the love