Spread the love


Το Twerking είναι το είδος του προκλητικού χορού που μας παίρνει τα μυαλά, αφού και δύσκολο είναι και συνήθως το χορεύουν κορίτσια πολύ γυμνασμένα. Εμείς βρήκαμε το πιο «ξεσηκωτικό» και σας το παρουσιάζουμε, διότι αυτό το κορίτσι ξέρει να κουνάει τα οπίσθιά του.

Το Twerking είναι ένα είδος χορού ον οποίο ένα άτομο, συχνά θηλυκό, κινείται τους ρυθμούς της μουσικής με έντονο σεξουαλικά προκλητικό τρόπο, με ενθουσιώδεις κινήσεις του ισχίου ή με χαμηλή στάση οκλαδόν γράφει η wikipedia για να καταλάβουν το όρο οι μη σχετικοί με τον χορό.

Μάλιστα, όπως μας πληροφορεί είναι μια έκφραση που πηγάζει από την καρδία της Νέας Ορλεάνης, αφού πρώτη φορά εκεί εμφανίσθηκε και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα στην γνωστή πλατφόρμα youtube υπάρχουν εκατομμύρια βίντεο κοριτσιών, που άλλες το προσπαθούν και άλλες τα καταφέρνουν μια χαρά.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα από τα καλύτερα παράδειγμα του χορού, για τα μάτια σας μόνο.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί για να διαπιστώσετε ότι αυτός ο χορός πράγματι είναι δυσκολότερος από το τσάμικο και το καλαματιανό που χορεύουμε συνήθως στα πανηγύρια.



Spread the love